UHVATIO JE DEVOJKU DOK JE OVO RADILA SA DRUGIM TIPOM: Kada je uleteo u SPAVAĆU SOBU imao je ŠTA I DA VIDI
Odnos, Foto: Profimedia

bruka

UHVATIO JE DEVOJKU DOK JE OVO RADILA SA DRUGIM TIPOM: Kada je uleteo u SPAVAĆU SOBU imao je ŠTA I DA VIDI

Nije mi se to svidelo od starta jer znam da na tim žurkama ima dosta alkohola i stvari se veoma lako otrgnu kontroli

Objavljeno:

Deidre je kolumnistkinja i stručnjak za emotivne i porodične odnose. Ovoga puta za pomoć joj se obratio muškarac koji je uhvatio svoju devojku u prevari.

1 / 7 Foto: Profimedia

Video sam kako moja devojka oralno zadovoljava stripera na žurci koja je bila i njeno devojačko veče. Njene drugarice i sestra su se postarale oko organizacije, a unajmile su i stripera. Nije mi se to svidelo od starta jer znam da na tim žurkama ima dosta alkohola i stvari se veoma lako otrgnu kontroli.

Seks
foto: Profimedia

Nažalost, moja noćna mora se ostvarila. Video sam kako oralno zadovoljava stripera u spavaćoj sobi, a zatim i u dnevnoj pred svima. One su je nagovarale da to uradi, a ona je vrlo brzo pristala.

Imam 30, a moja devojka 28. godina. U vezi smo tri godine i ovako nešto se nikada nije dogodilo. Imali smo zaista divnu vezu, nežnu i privrženi smo jedno drugome. Ona mi se zbog ovoga izvinjavala i kaže da je bila van kontrole zbog alkohola. Pripreme za venčanje su i dalje u toku, ali ja se dvoumim. Ne znam šta da radim?

Seks
foto: Profimedia

Deidre je odgovorila:

Vaša devojka se smatra da ste joj oprostili i ostavili sve u prošlosti upravo zbog vaše reakcije. Ona ne zna kakva se bitka bije u vama. Morate sa njom otvoreno razgovarati i pitati je kako bi se ona osećala da je na vašem mestu.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.