MLADA IZBACILA KUMU SA SVADBE, A KADA ČUJETE RAZLOG TRLJAĆETE OČI: Ono što joj je TRAŽILA da URADI je BRUKA
Svadba, Foto: Printscreen/Youtube

strašno

MLADA IZBACILA KUMU SA SVADBE, A KADA ČUJETE RAZLOG TRLJAĆETE OČI: Ono što joj je TRAŽILA da URADI je BRUKA

Tako je jedna Amerikanka na Redditu podelila pomalo neverovatan razlog zbog kojeg se posvađala s prijateljicom uoči venčanja

Objavljeno:

Kuma jedne mlade opisala je neugodnu situaciju u kojoj se našla zbog ucene svoje najbolje prijateljice koja ju je izabrala za kumu!

Planiranje venčanja često je vrlo stresno, jer većina mladi i mladoženja želi da im taj najvažniji dan u životu prođe savršeno. Puno je stvari koje treba završiti pre same ceremonije, od izbora cveća, rasporeda gostiju za stolovima do izbora hrane i torte, pa ne čudi da svaki problem koji se pojavi na putu izaziva više stresa nego što bi to bilo inače, piše The Mirror.

1 / 6 Foto: Profimedia

Tako je jedna Amerikanka na Redditu podelila pomalo neverovatan razlog zbog kojeg se posvađala s prijateljicom uoči venčanja:

– Mlada (24) i ja (25) smo najbolje prijateljice već 15 godina i uvek smo bili u dobrim odnosima, nikada se nismo svađale. Stvar je u tome da mrzim sukobe pa uvek pokušavam da rešim problem mirno, ili jednostavno prihvatim njene želje – napisala je.

Dodala je kako njena prijateljica planira venčanje već skoro dve godine i zamolila ju je da joj bude deveruša čim se verila.

– Bila sam presrećna zbog nje, ali to uzbuđenje polako je počelo da jenjava zbog načina na koji se ponašala prema meni poslednjih nekoliko meseci. Kap koja je prelila čašu dogodila se tokom vikenda, baš za vreme venčanja – dodala je.

Venčanje, Burma, Svadba
foto: Profimedia

Naime, nakon što je stigla vrlo rano, kako bi pomogla da postavi ukrase i još mnogo toga, sve je donekle išlo po planu, dok buduća mlada nije videla njene – bele nokte.

– Povukla me je na stranu da porazgovaramo. Pretpostavila sam da želi da mi ispriča kako joj je prošao dan, ali ono što mi je rekla me je jako povredilo.

Naime, rekla joj je da želi da ili ‘iščupam nokte’, ili da odem kući, jer je osećala da su beli nokti moj suptilni pokušaj da skrenem pažnju s nje. Rekla mi je da je bela boja u potpunosti rezervisana za mladu – pojasnila je žena.

Svadba, Venčanje, Mladenci, Mlada, Mlađoženja
foto: Profimedia

Izabrana kuma je prijateljici rekla da je bele nokte imala zbog priprema za sastanak koji je bio dve večeri pre toga i da ih jednostvano nije skinula. Odbila je da ih skine, jer je to smatrala smešnim.

– Razumela bih da sam nosila belu haljinu, ali beli nokti nisu trebali da budu razlog za takvo ponašanje – piše žena. Stvari su ubrzo krenule po zlu.

– Prijateljica mi je rekla da odem jer nisam poštovala njenu želju, a ona je mlada. Napustila sam venčanje, a sad mi ljudi šalju u porukama pišu da je trebalo da skinem nokte i ostanem. Njen verenik me je čak zamolio da se izvinim i pomirim, kako bi venčanje proteklo bez problema. Prijateljica očigledno nije mislila da ću otići – piše žena s belim noktima, koja je sada ipak zbunjena i pita da li je pogrešila zbog toga što se držala toga da ne skida nokte.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.