"SLUŠALA SAM SE*S SVOG MUŽA SA LJUBAVNICOM": Uradila mu je OVO pre VRHUNCA i nije mogla SEBI DA DOĐE
Odnos, Foto: Facebook

auuuu

"SLUŠALA SAM SE*S SVOG MUŽA SA LJUBAVNICOM": Uradila mu je OVO pre VRHUNCA i nije mogla SEBI DA DOĐE

Pre mene bio je oženjen i znam da nikada i nije preboleo svoju prvu suprugu

Objavljeno: 18:30h

Deidre je stručnjak za odnose u vezi i braku, a ovoga puta javila joj se žena koja je na neobična način otrkila da je muž vara.

1 / 7 Foto: Profimedia

Mislim da me je muž prevario sa bivšom suprugom. Juče kada me pozvao telefon mu je zapravo bio u džepu i verovatno je pozvao slučajno. Čuo se smeh, a zatim i glasni muški i ženski uzdasi, nakon ovoga usledili su zvuci koje sam lako prepoznala i znala sam da ima seks sa drugom.

Prevara
foto: Profimedia

Kada sam ga pitala, rekao mi je da mora da je bio radio, ali ja sam prepoznala njegov glas. Pre mene bio je oženjen i znam da nikada i nije preboleo svoju prvu suprugu.

Moj suprug ima 42, a ja 39 godina, u braku smo četiri godine. Moram samo da kažem da me je ovo iskustvo, kada sam čula da ima veoma dobar seks koji se završio orgazmom, slomilo i da sam od tada u šoku.

Seks
foto: Profimedia

Pronašla sam i poruku koju je poslao bivšoj supruzi, rekao joj je da je voli. Kada sam mu rekla da sam videla poruku samo je hladno mahnuo glavom da se sklonim i rekao mi je da me se to ne tiče.

Nakon ovoga je totalno hladan prema meni. Nakon ovoga sam se preselila u drugu sobu, ali nije se potrudio da razgovara sa mnom niti me je bilo šta pitao.

Deidre je odgovorila: Ovde se nameće mnogo pitanja sada, a to je da li ste se dobro slagali pre ovoga, da li ste imali dobar seks, jeste li izlazili, pravili planove, kakav je bio prema vama...

Seks
foto: Profimedia

Možda je samo ljut što ste mu preturali po stvarima i gledali poruke. Otvoreno razgovarajte sa njim i recite mu da ste spremni da idete na bračno savetovanje. Ukoliko ne pristane, to će vam biti jasan znak da je kraj i nemojte da ulažete snagu u celu priču jer da bi brak opstao mora dvoje ljudi da bude spremno na to...

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.