JAVNO REKLA DA JE IMALA SE*S SA DŽORDŽOM! Estrada šokirana, tvrdi da je OVAKAV U KREVETU
Foto: Printscreen

šok

JAVNO REKLA DA JE IMALA SE*S SA DŽORDŽOM! Estrada šokirana, tvrdi da je OVAKAV U KREVETU

Lisa Snoudon je bivša manekenka koja je pre 20 godina bila u vezi sa poznatim glumcem, a i dan danas je pitaju kakav je bio njihov ljubavni život. Evo i šta je ona izjavila!

Objavljeno: 13:27h

Lisa Snoudon (50) je nekadašnji engleski model i važila je za jednu od najlepših žena sveta. U periodu od 1996. do 2007. godine je redovno bila na spisku 100 najseksipilnijih žena sveta, po mišljenju čitalaca časopisa FHM.

Lisa je sa 19 godina otkrivena od strane skauta dok je đuskala na rejv žurci i od tada kreće njena karijera. Počela je da se bavi modelingom, ali pošto je visoka 180 cm i uz to ima raskošne obline, nikada nije bila dovoljno mršava da bi i šetala modnom pistom.

- Doživela sam da me je dizajnerka u Parizu udarila u grudi, rekavši da su mi prevelike. S druge strane, na kastingu u Milanu su zahtevali da se kompletno skinem, a potom zaključili da bih morala da smršam - Snoudonova prenosi iskustva iz modne industrije.

Lisa je ipak ostala u poslu kao model. Muškarci su obožavali njene raskošne obline, snimala je reklame za proizvode za negu kože, kozmetiku i donji veš. Najpoznatija je njena uloga u reklami za muški dezodorans, gde u liftu napada pogrešnog muškarca zbog opojnog mirisa.

Sudbonosna je pak bila reklama za martini 2000. godine u kojoj je srela i glumca Džordža Klunija.

- Tu sam glumila domaćicu zabave, koja otvara vrata i kada vidi Klunija koji je došao praznih ruku, odgovara mu "Nema martinija, nema zabave" i zatvara mu vrata pred nosem .

Zabavljali su se narednih 5 godina, a i posle punih 20 godina, dobija i dalje pitanja kakav je Kluni bio u seksu.

- Džordž je bio šarmantan, stvarno fin čovek, dobro se zabavljao i bilo nam je super. Tačnije bilo je prilično divlje - odgovorila je najzad ona za The Sun.

Nikada više od toga za Klunija nije ni prokomentarisala. U periodu zabavljanja sa njim je krasila gotovo sve naslovnice, zbog čega ume i danas da se našali na svoj račun.

- Ponekad mislim da će na mojoj nadgrobnoj ploči pisati: "Džordž Kluni je jednom izlazio sa Lisom Snoudon" -

Ona je radila i kao radijska i televizijska voditeljka, a pre 20 godina kratko se zabavljala i sa martketinškim stručnjakom Džordžom Smartom (42). Pre 7 godina ponovo su se spojili i to izgleda za ceo život.

Lisa je početkom 40. godina ušla u menopauzu, koju je teško podnosila i često je javno govorila o tome kako bi dala savet i drugim ženama.

- Ponekad se kroz smeh sećamo kakva sam noćna mora znala da budem. Totalno sam bila slomljena kada sam shvatila da neću moći da imam dete, ali Džordž me je uvek tešio. Umeo je da kaže da je njemu dovoljno da nas dvoje budemo zajedno zauvek - rekla je Lisa i dodala da ukoliko se budu venčali, to će biti intimna ceremonija.

- Ne želim da trošim puno novca na svadbu. Draže mi je da to bude intimna prilika -

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.