UMRO POZNATI PEVAČ U 48. GODINI: Nacija primila NAJTEŽE vesti
Foto: Printscreen/Youtube

šok

UMRO POZNATI PEVAČ U 48. GODINI: Nacija primila NAJTEŽE vesti

Navodni prijatelji Jurija Šatunova doveli su ga u lekarsku jedinicu u selu Rastunovo, gde je navodno lekarima rekao da pati od akutnih bolova u prsima

Objavljeno: 12:55h

Uri Shatunov, bivši ruski pevač sovetske grupe Laskovyi Mai, preminuo je u 48. godini od srčanih problema.

Smrt ruskog pevača Jurija Šatunova iz voljenog sovetskog benda Laskovyi Mai, saopštena je u četvrtak, 23. juna piše Life.RU.

"Večeras je u kolima hitne pomoći Jurijevo srce stalo", rekao je za Life Shatunovov PR menadžer Arkadij Kudrjašov.

Prema izveštaju, smrt je bila neočekivana, a Shatunov se aktivno angažovaona društvenim mrežama, glumio u TV programima i planirao je na turneju po Rusiji na jesen.

112 medija tvrdi da je Jurij Šatunov preminuo od akutnog zatajenja srca nakon što se razboleo na odmoru sa svojim menadžerom u predgrađu Moskve.

Navodni prijatelji Jurija Šatunova doveli su ga u lekarsku jedinicu u selu Rastunovo, gde je navodno lekarima rekao da pati od akutnih bolova u prsima.

Hitna pomoć odvezla je Jurija Šatunova u bolnicu Domodedovo, ali je pre dolaska doživeo zastoj srca, a lekari ga nisu mogli reanimirati.

Yuri Shatunov, kao pevač grupe Laskovyi Mai, obišao je gotovo sve republike bivšeg SSSR-a i postao pravi idol za milione ljudi širom Sovetskog Saveza

S milionima hitova na YouTubeu i Spotifyju, Yuri Shatunov je najpoznatiji po pesmama kao što su “White Roses”, “Childhood”, “Grey Night”, “Pink Evening” i “Add my voice on tapes”, između ostalih.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.