RAZVODI SE NAJPOZNATIJI JAVNI PAR! Upravo su JAVILI, PUKAO BRAK KAO TIKVA
Foto: Printscreen

ŠOK

RAZVODI SE NAJPOZNATIJI JAVNI PAR! Upravo su JAVILI, PUKAO BRAK KAO TIKVA

Medijski mogul Rupert Mardok i njegova supruga, inače glumica i bivši model, Džeri Hol razvode se nakon šest godina braka, piše "The New York Times"

Objavljeno: 13:15h

Venčali su se 2016. godine, dve godine nakon što se Mardok razveo od preduzetnice Vendi Deng. Mardok je tad tvitovao da je "najsrećniji čovek na svetu".

Vest o razvodu šokirala je mnoge pošto je par još prošle godine, na proslavi Murdokovog 90. rođendana, razmenjivao nežnosti pred kamerama. Hol je od Murdoka mlađa 26 godina. Murdokov predstavnik za medije odbio je da komentariše navode, dok su saradnici Džeri Hol bili nedostupni.

Murdoku je ovo četvrti razvod

Par se venčao u Londonu u martu 2016. godine, nakon što su u vezi bili pet meseci. Organizovali su, kako su tad britanski mediji opisivali, skromnu ceremoniju u Spenser Hausu. Mardoku je to bio četvrti brak (i sad četvrti razvod), dok se Hol ranije nije udavala. Ona je bila u 22-godišnjoj vezi s Mikom Džegerom s kojim ima četvoro dece. Mardok iz prethodnih brakova ima šestoro dece.

Sa svojom prvom suprugom, bivšom stjuardesom Patricijom, venčao se 1956. godine. Par se razišao 1967. godine, devet godina nakon rođenja njihovog jedinog deteta, ćerke Prudens. Iste godine venčao se s drugom suprugom Anom, novinarkom iz Glazgova, s kojom je bio u braku 32 godine i dobio troje dece. Razveli su se 1999. godine.

Ani je nakon razvoda pripalo 1.7 milijardi dolara, uključujući 10 miliona dolara u gotovini. Samo 17 dana nakon razvoda, Mardok je oženio reduzetnicu Vendi Deng s kojom je bio do 2014. godine i s njom dobio dvoje dece. Mardok je u vreme njihovog venčanja imao 68 godina, dok je Vendi imala samo 30.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.