OVAKO IZGLEDA ĆERKA GRČKOG TAJKUNA! Grudi i zadnjica kao SPEJS ŠATL, a tek ŠTA KRIJE DOLE (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

SA SAMO 20. GODINA OPERISALA GRUDI!

OVAKO IZGLEDA ĆERKA GRČKOG TAJKUNA! Grudi i zadnjica kao SPEJS ŠATL, a tek ŠTA KRIJE DOLE (FOTO)

Anastasia Karanikolaou već se godinama druži sa najmlađom milijarderkom sveta Kajli Džener, a kako vreme ide, sve joj više i liči...

Objavljeno: 14:19h

Ako imalo pratite život najmlađe milijarderke na svetu Kajli Džener, znate da je njena najbolja drugarica ćerka grčkog tajkuna - Anastasia Karanikolaou.

25-godišnja Stasia Kajli poznaje još iz škole, ali intenzivnije su počele da se druže tek kad je Stasia prestala da se druži sa svojom prvom drugaricom.

Već je priznala da je u usnice i grudi ubrizgala filere, ali ćuti o tome da je korigovala nos i jagodice, kao i povećavala zdanjicu. Mnoge je neprijatno iznenadila činjenica da je kod plastičnog hirurga podignula i očvrsnula grudi sa samo 20 godina, a jasno je kao dan da odlazi kod istog hirurga kao i Kajli.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/staskaranikolaou

Nedavno su zajedno izbacile zajedničku make-up kolekciju pod nazivom 'STAS X KYLIE' kao proizvod Kajliine kompanije Kylie Cosmetics, a Stasiu su sada paparaci uslikali kako odlazi u restoran Giorgio Baldi.

U modnoj kombinaciji zemljanih tonova, Stasia je privlačila pažnju sa osmehom od uva do uva, ali i medicinskim vozilom koje joj je pomagalo u kretanju zbog povrede noge. Ipak, ne možemo zaobići ni njen izgled koji je potpuno drugačiji od onih na društvenim mrežama.

Da se ozbiljno fotošopira već smo znali, ali paparaco fotografije nas svaki put podsete na realnost i nerealnost društvenih mreža.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.