"HTELA SAM DA MOJ SIN UMRE PRE MENE": Jeziva ispovest POZNATE STARLETE!
Kejti Prajs, Foto: Profimedia

tragedija!

"HTELA SAM DA MOJ SIN UMRE PRE MENE": Jeziva ispovest POZNATE STARLETE!

Harvi je rođen sa retkim poremećajem koji utiče na funkciju mozga

Objavljeno:

Jedna od najpopularnijih britanskih starleta i rijaliti zvezda Kejti Prajs rodila je petoro dece, a njen dvadesetogodišnji autistični sin Harvi pati od više zdravstvenog problema.

Prajs je jednom prilikom iznenadila javnost prilično ekstremnom izjavom, tvrdeći da bi htela da njen sin Harvi umre pre nje, jer smatra da niko ne bi mogao da se stara o njemu na pravi način, kao i da za razliku od ostale dece, Harvi ne bi razumeo zašto nje više nema u njegovom životu.

Kejti je u više isticala da smatra da njen sin neće preživeti više od osamnaest godina, a jedan od razloga je gojaznost i poteškoće u disanju kao posledica. U jednom trenutku, Harvi je imao neverovatnih 180 kilograma.

Međutim, naslednik Prajsove nedavno je proslavio svoj 20. rođendan, a ponosna majka se pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

1 / 8 Foto: Profimedia

Harvi je rođen sa retkim poremećajem koji utiče na funkciju mozga i sada je smešten na fakultetu koji prvenstveno pruža medicinsku negu, a zatim i obrazovanje za mlade rođene sa složenim invaliditetom.

Kejti je upisala Harvija na ovaj koledž na kojem godina školovanja košta 350.000 funti (više od 400.000 evra).

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.