LJUDI, PA ONA JE GOLA! Ni Karleuša ne nosi ovakav KRIMINALNI bikini, sve ISKOČILO što je moglo (FOTO)
Kim Kardašijan, Foto: Printscreen/Instagram

au

LJUDI, PA ONA JE GOLA! Ni Karleuša ne nosi ovakav KRIMINALNI bikini, sve ISKOČILO što je moglo (FOTO)

Savršeno ukombinovan spoj

Objavljeno: 16:11h

Izgleda da su jednodelni bikiniji postali previše dosadni, dok su dvodelni previše otkrivajući i "rizični" pojedinim ženama. Dobra vest je ta da ovog leta na scenu stupa jedinstveni "Monokini" koji je savršeni balans između ova dva modela.

Ono što je zanimljivo jeste da je ovaj model dizajniraj još 1964 od strane austalijskog kreatora Rudija Gajharda ali da je prvobitan dizajn bio nepraktičan jer nije prikrivao do kraja grudi, već su bile u pitanju samo dve tanke trake koje su bile pričvršćene u sredini struka i vezivale se oko vrata.

Dizajn je morao da evoluira u nešto što će ženama biti praktično i u isto vreme veoma moderno. Tokom godina je bilo mnogo transformacija ovog jednodelnog kupaćeg, ali je danas upravo onakav za kakvim se godinama tragalo.

Iako postoje raznoraznii delovi, ovog leta ćete najviše nailaziti na klasični dizajn, sa izrezima sa obe strane ili po sredini, sa otvorenim leđima. Ono što on pozitivno čini jeste da naglašava struk i čini ga na neki način užim jer daje poseban efekat baš na tom delu tela.

Mnogima je već ovaj kupaći favorit jer je moderan, praktičan i više nego atraktivan. Poznate sestre Kardašijan su već viđene u njemu, kao i mnoge ostale slavne ličnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.