POZNATA MANEKENKA POKAZALA ŠTA RADI SA DOJKAMA PA FRAPIRALA MNOGE: Obe koristi za OVU RADNJU, NECENZURISANO (FOTO)
Ešli Grejem, Foto: Printscreen/Instagram

au

POZNATA MANEKENKA POKAZALA ŠTA RADI SA DOJKAMA PA FRAPIRALA MNOGE: Obe koristi za OVU RADNJU, NECENZURISANO (FOTO)

Roditeljstvo je težak posao, a model Ešli Grejem je rešila da svojim ličnim primerom fanovima pokaže sa kakvim se sve izazovima suočava kao majka troje dece

Objavljeno: 09:38h

Početkom godine, najpoznatija američka plus sajz manekenka Ešli Grejem (34) se porodila, a ona i njen suprug Džastin Irvin dobili su blizance.

Manekenka redovno pokazuje na svojim profilima svakodnevne stvari koje jedna mama radi, a između toga je i dojenje.

Naime, ta majka troje dece (34) nedavno je objavila fotografiju na kojoj istovremeno doji svoje sinove Malahija i Romana, koji su na svet došli 7. januara 2022. Požrtvovana mama je u opisu fotografije napisala kratku rečenicu koja sve govori.

"Umorna sam, ali tu smo", napisala je u komentaru uz fotku i pokrenula raspravu na ovoj mreži. Mnogima je smetalo što uopšte objavljuje sliku dok doji, kao da je zbog toga "nešto posebna".

"Sve mame doje, što misliš da si ti nešto posebna?", pitali su se. Istina bilo je i onih koji su u tome videli jedan poseban trenutak, kada se mama povezuje sa bebama.

Ipak, većini je ova slika bila uznemirujuća i neprikladna budući da su joj grudi u potpunosti otkrivene.

Spornu sliku pogledajte OVDE.

"Hvala ti, sad si mi zgadila život", "Kako si nešto tako lepo kao što je dojenje pretvorila u nešto prosto i vulgarno", "I druge žene doje decu pa ne objavljuju slike svojih golih si*a", komentarisali su na mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.