BIZARNA SCENA U EMISIJI: Kad je progovorila NEMUŠTIM JEZIKOM publika je zanemela, značenje reči će vas ŠOKIRATI
Medijum, Foto: Printscreen/Youtube

neverica

BIZARNA SCENA U EMISIJI: Kad je progovorila NEMUŠTIM JEZIKOM publika je zanemela, značenje reči će vas ŠOKIRATI

Intergalaktičkim govorom svetlosti počastila je unutrašnje organe slušalaca isceliteljka koja otvara portale do drugih dimenzija, a spomenuti su i neki ljudi gušteri

Objavljeno:

Gledaoci popularne televizijske emisije “Venga La Alegria” upoznali su pre neki dan Kolumbijku Mafe Voker, devojku koja je bez imalo ustručavanja tvrdila da komunicira sa vanzemaljcima i tečno govori njihovim jezikom.

Kako taj jezik zvuči čuje se u snimku koji je objavila, ali najpre treba reći da se uz nju u studiju pojavila i Agata Sabin, žena koju su producenti emisije predstavili kao medijuma.

Svašta su te dve dame napričale zbunjenoj publici, ali u tom moru misterija, najveći je ipak ostao kako voditelji Rodžer Gonzales i Patricio Borgeti nisu popadali od smeha.

I dok je Sabin gledaocima pokušavala da objasni da je ljubav to što vlada svetom i jedina istina, ali i da je među slavnim osobama puno klonova, hibrida i drakonijana (valjda guštera), Voker je tvrdila da je osoba koja je sposobna otvara i interpretira interdimenzionalne portale.

Ukratko, kazala je Voker da od božanskog sveta dobijene vibracije transformiše u zvukove, kao i da to što emituje iz svojih glasnih žica unosi nalete energije ljubavi u umove i organe slušalaca.

Drugim rečima, praktično se predstavila kao isceliteljka koja diže energiju i raspoloženje, a na što se Sabin ponovno uključila i napomenula da Kolumbijka govori takozvanim jezikom svetlosti.

– Odete li na Gugl ili Jutjub, želim da sami odradite svoje istraživanje. Potražite ljude koji govore jezikom svetlosti. Samo zato što javnost o tome ne zna ništa, ne znači da je u pitanju ludost – kazala je ta žena nakon čega je usledilo “intergalaktičko” pevanje.

Bio je to spoj španskog i čega već, a verovatno ne treba napominjati da su komentari na njen nastup uglavnom bili posprdni.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.