"IMAM DEČKA, ALI ŠALJEM GOLIŠAVE SLIKE DRUGIMA!" Šok ispovest, ne može da prestane
Foto: Profimedia

IMA PROBLEM

"IMAM DEČKA, ALI ŠALJEM GOLIŠAVE SLIKE DRUGIMA!" Šok ispovest, ne može da prestane

Nakon što ju je tadašnja devojka prevarila i ostavila, ona nije mogla da prestane da bude u kontaktu sa nepoznatim ljudima na internetu

Objavljeno:

Želi da prestane, ali ne može!

Britanska kolumnistinja „Dir Didri“ je specijalsita za rešavanje složenih intimnih pitanja. Neretko dobija i pomalo čudna i nesvakidašnja pitanja. Jedna devojka je zatražila njenu pomoć.

Naime, zavisnik je od slanja golišavih fotografija nepoznatim ljudima. Uz sve to napisala je i da ima dečka.

– Volim svog dečka i naš intimni život je sjajan, ali stalno tražim pažnju internetu. Stalno koketiram sa nepoznatim osobama i razmenjujem gole slike sa njima. Ne sviđa mi se što to radim, ali čini se da ne mogu da prestanem. Imam 23 godine, moj dečko 31 i kondicioni je trener. Njemu ne smeta to što radim, ali mene muči – započela je svoju ispovest.

– Počela sam da koketiram sa ljudima na internetu pre otprilike pet godina. Tada sam bila u trogodišnjoj vezi sa ženom koja me je zlostavljala. Mnogo me je povredila i počela sam da razgovaram sa ljudima na internetu kako bih pobegla od svog života – objasnila je.

Nakon što ju je tadašnja devojka prevarila i ostavila, ona nije mogla da prestane da bude u kontaktu sa nepoznatim ljudima na internetu.

– Već dugo vremena brišem naloge koje imam na tim sajtovima. Najgore mi je što povredim ljude sa kojima se dopisujem jer im ne otkrivam da sam u vezi. Oni se jako vežu za mene. Pokušavam da prestanem, ali ne mogu. Ne znam što to znači, ali znam da mi daje osećaj beskstva – zaključila je devojka. Deidre ju je savetovala da se najpre zapita zašto je toliko dugo bila u toksičnoj vezi i da li je njena nesigurnost uzrok svih problema.

– Iako imate dečka, javljate se drugim ljudima. To sugeriše da niste baš srećni unutra, uprkos tome što ste zaljubljeni. Pretpostavljam da bol iz prošlosti još uvek nije nestala i potrebna vam je pomoć. Stručnjaci u oblasti psihologije vam sigurno mogu pomoći da se odreknete loše navike i rešite problem iz prošlosti – odgovorila je Deidre.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.