HRVATICA OSVANULA BEZ GAĆICA, SVE SE JASNO VIDELO: Pomerila je i pokazala ZVERINU (FOTO)
Ivana Knol, Foto: Printscreen/Instagram/knolldoll

ŠTA REĆI?

HRVATICA OSVANULA BEZ GAĆICA, SVE SE JASNO VIDELO: Pomerila je i pokazala ZVERINU (FOTO)

Da je Ivana zaslužili biti dio ovog velebnog projekta Sports Illustrated magazina dokaz je njeno isklesano telo koje je verovatno posebno preplanulo zbog kalifornijskog sunca i raskošnih plaža na kojima uživa već mesecima

Objavljeno: 16:51h

Influenserka Ivana Knoll, koja trenutno živi i radi u Miamiju, htela je uslikati selfie s urednicom magazina Sports Illustrated, za posebno izdanje kupaćih kostima, no tada je mnogima u oko upao jedan detalj. Ivana je nosila lepršavu haljinu na preklop i opušteno se zabavljala bez obzira na to što je bilo vidljivo da ne nosi gaćice ispod haljine.

Knoll je u zagrljaju s urednicom Sports Illustrated magazina opušteno pozirala ispred fotografa, a na Instagramu je objavila niz fotki na kojima je vidljivo da influenserka ne nosi donji veš.

Da je Ivana zaslužili biti deo ovog velebnog projekta Sports Illustrated magazina dokaz je njeno isklesano telo koje je verovatno posebno preplanulo zbog kalifornijskog sunca i raskošnih plaža na kojima uživa već mesecima.

1 / 11 Foto: Printskrin

Podsetimo, influenserka već duže vreme uživa u Miamiju, a često na Instagramu deli fotke i videozapise s plaža te ostalih zabavnim mesta koje posećuje u SAD-u.

Seksipilna navijačica ne izlazi iz bikinija, ali ni iz plićaka. Njena seksi poza izbezumila je njene Instagram pratioce. "Savršenstvo", "Guza od milion dolara", "Brutalno izgledaš", "Prelepo", "Bio bih na pustom otoku s tobom", "Halo vatrogasci, žena gori", "Ovo je vrh", samo su neki od komentara na ovu seksi fotografiju Ivane Knoll.

Ova seksi influenserka već nedeljama svoje Instagram pratioce oduševljava atraktivnim fotografijama s Tajlanda. Bikini izdanje ne nedostaje...

Nakon što je Knoll objavila fotografiju s misterioznom prijateljicom, Sarom Lizatović, Instagram pratioci ove influenserke su tek tada izgubili kontrolu, a jasno vam je i zašto...

Najlepša navijačica" hrvatske fudbalske reprezentacije ranije je objavila provokativnu fotografiju s pramca broda, a mnogi njeni obožavoci kažu da joj je dupe bez premca.

Ivana Knol (28) objavila je da je "vreme za Afriku" u novoj objavi sa pramca broda na kojem pozira u ljubičastoj majici, šalu i kupaćim kostimima.

Za manje od 24 sata, fotografija je prikupila više od 20.000 sviđanja i sve je „puno kao brod“ komplimenata lepoti. Jedan od tih komentara napisala je njena prijateljica Ecija Ivušić (34) i rekla Ivani da je 'pereca'.

Iako je u pozadini zapanjujuće miran plavi okean, pažnju plijeni jedan od najboljih Ivaninih dodataka: njena zadnjica.

- Magarca za medalju - napisao je jedan obožavalac. Drugi su je nazivali „bombom“, „lepom“ i „mačkom“.

„Lepota dana, divne duge noge i slatkiši od dupeta“, rekao je neko drugi.

- Spektakularno; Wow; Dušo - komentarisali su njeni obožavaoci.

- Čuvajte se pirata - upozorio je jedan, a drugi je prokomentarisao da je pogled prelep i da „ni more nije loše“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.