SKANDALOZNE SCENE KOD HRVATA, TO NEMA KOD NAS: Pazite samo šta joj je tražio (FOTO)
Foto: Printscreen/RTL

ŠOU

SKANDALOZNE SCENE KOD HRVATA, TO NEMA KOD NAS: Pazite samo šta joj je tražio (FOTO)

Na farmi kod Tomislava Stela je spremala ručak dok je Samanta otkrila u kameru što misli o ženu u koju se Tomo navodno zaljubio

Objavljeno: 15:53h

Hrvatski rijaliti Ljubav je na selu svakodnevno osvaja publiku, a ljubavne drame su svaki dan sve intrigantnije.

Ljubica i Branko nasamo su pričali, a Branko ju je upitao ima li 'leptirića' kod nje u stomaku. ''Za sada su još mali'', rekla mu je te posle dodala kako misli da se ona Branku sviđa. Branko je Ljubici rekao da mu jedino smeta što puno puši. ''Ostaviti cigarete radi Branka, ne znam, ali sada momentalno razmišljam kako svi imamo svoje poroke'', zaključila je Ljubica.

Franka Batelić je Ćorluku vozila na treninge, a nakon venčanja dogovorili su striktno pravilo

Krunoslav je svoje cure zaposlio spremanjem drva, a iako su najpre negodovale, ipak su se primile posla. ''Jao, Kruno, pa mi stalno radimo! Kad ćeš nas odvesti negde?'', bunila se Irena.

lJUBAV NA SELU
foto: Printscreen/RTL

Gordani u Dubrovniku nije bilo ni do čega. ''Meni je bilo samo do toga da sednemo i popijem kavu'', rekla je dok je s ostalim damama i Ivom šetala Dubrovnikom. Ivo je svojim gošćama pokazivao atrakcije Dubrovnika, ali Gordana i dalje nije bila impresionirana.

Damir je curama ponovno pripremio 'igricu'. ''Ovo je moj auto i želim da seksi operete auto'', rekao im je. ''Njemu je sve seksi, a ne da nam da ga poljubimo'', ljutila se Melita.

Damir je nastavio ljutiti devojke. ''Pobednica u jahanju je Josephina pa će ona sedeti sa mnom u autu dok vi perete'', rekao je Damir Nikiti i Meliti. Nikita je odmah napravila show i popela se na auto na što je on poludeo i rekao joj da siđe. ''Ovo ti je minus danas na izbacivanju'', rekao joj je Toplek.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.