OTAC GREŠKOM OSTAVIO VIŠE NOVCA ISPOD JASTUKA SVOG SINA: Kada se MALIŠAN probudio imao JE ŠTA I DA VIDI (RECEPT)
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/dereklipp_

smešno do bola!

OTAC GREŠKOM OSTAVIO VIŠE NOVCA ISPOD JASTUKA SVOG SINA: Kada se MALIŠAN probudio imao JE ŠTA I DA VIDI (RECEPT)

Zubić vila jedno je od najzanimljivijih izmišljenih bića u koja deca vole da veruju. Sama pomisao da se šunja noću i pronalazi prvi zubić, a da za uzvrat ostavlja poklončiće, raduje sve mališane!

Objavljeno:

Reakcije usled pronalaska nagrade ne da se mogu opišu rečima. Povici oduševljenja često umeju da se čuju iz dečijih soba, a jedan tata je upravo svedočio sličnom posebnom događaju.

U toku noći se ušunjao u dečju sobu i ostavio novac ispod jastuka svog sina kao nagradu za otpali mlečni zubić. Nadao se da će dečak biti srećan ujutru, ali nije mogao ni da zamisliti koliko. Na videu koji je objavljen na TikToku vidi se kako tata sedi u dnevnom boravku i čuje kako ga sin ushićeno doziva iz spavaće sobe.

"Tata! Dobio sam sto deset dolara od Zubić vile", čuje se uzbuđeni dečakov glasić u videu koji je dosad prikupio preko 8.2 miliona pregleda.

"Nisi dobio sto deset dolara", kaže tata. "To je dvadeset dolara, dve novčanice od deset dolara." Ali tatino zadovoljno lice promenilo se ubrzo kad mu je sin pokazao novac sa vrata svoje sobe.

"Je li to stvarno sto?" upitao je pre nego što se prisetio da proveri svoj novčanik. Kad je shvatio što je uradio, bacio je novčanik i rekao sinu: "Mislim da je Zubić vila malo popila sinoć."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.