TRPELA JE SVE I SVAŠTA OD KOLEGA SA POSLA: Zbog odevanja i oblika figure su je ismejavali NAJSTRAŠNIJE! (VIDEO)
Nina Osegueda, Foto: Printscreen/TikTok

užas!

TRPELA JE SVE I SVAŠTA OD KOLEGA SA POSLA: Zbog odevanja i oblika figure su je ismejavali NAJSTRAŠNIJE! (VIDEO)

Nina Osegueda na Tik Tok profilu podelila je video u kojem nosi crnu haljinu do kolena koja se često može videti kao poslovna odevna kombinacija kod žena koje rade u kancelarijama.

Objavljeno:

Jedna žena ispričala je kako su je na dva posla ukorili zbog njenog neprikladnog odevanja iako je uvek nosila normalnu, poslovnu odeću, a razlog je što su njene prirodne obline smatrali previše ometajućima, kako piše Mirror.

Nina Osegueda na Tik Tok profilu podelila je video u kojem nosi crnu haljinu do kolena koja se često može videti kao poslovna odevna kombinacija kod žena koje rade u kancelarijama. Rekla je da je se, zbog njene izražene figure peščanog sata, uvek gledalo drugačije.

- Na poslu sam naučila da, bez obzira na to koliko sam prikladno i poslovno odjevena, moje telo toliko ometa ljude i nikad neću biti primereno odevena za radno mesto - rekla je Nina u videu. U videu je pričala i o tome kako su je na dva radna mesta upozorili da se mora prikladnije odevati. Kasnije je objavila još jedan video u kojem je detaljnije objasnila što se dogodilo, te je optužila jednog šefa da je nazvao njenu odeću 'previše seksi' za radno mesto.

- Prvi put kad se to dogodilo radila sam u firmi koja se bavi razvojem softvera. Bila sam otpuštena, a direktor mi je rekao da se odevam previše seksi i da to u njihovoj firmi nije dozvoljeno. Drugi put kada mi se to dogodilo radila sam u jednoj kancelariji u Vašingtonu i šefica je rekla koleginici da nosim haljinu za noćni izlazak. Haljina je bila do kolena i nije čak ni bila uska - nastavila je.

@ninaosegueda #stitch with @clayyedward i was reprimanded twice at 2 different pffices for dressing "inappropriately". it's just my shape. ?‍♀️ #bodyimage #bodyimageissues #body #hips #thicc #officelife ♬ original sound - Nina Osegueda

Korisnici Tik Toka u komentarima izrazili su joj svoju podršku i pisali joj kako to nije njena krivica. - Ljudi bi trebali prilagoditi način na koji vide ženska tela, vi niste ništa krivi - napisao je jedan korisnik. - Kakvo užasno radno okruženje, dobro da više niste tamo. Oni imaju problem, a ne vi - dodao je drugi.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.