MUŠKARAC VAS NIKADA NEĆE PREVARITI AKO RADITE OVO: Profesionalna ljubavnica podelila savet
Ejmi Kups, Foto: Printscreen/Instagram/amy.kupps93

AU

MUŠKARAC VAS NIKADA NEĆE PREVARITI AKO RADITE OVO: Profesionalna ljubavnica podelila savet

Ejmi savetuje i da jedno sa drugom delite šifre za mobilne telefone i da otvoreno razgovarate o finansijama

Objavljeno:

Bivša učiteljica Ejmi Kups (33) koja odlično zarađuje od prodaje svojih eksplicitnih slika, sa ponosoom sebe predstavlja kao profesionalnu ljubavnicu oženjenih muškaraca.

I kako kaže, na osnovu svog bogatog iskustva ima šta da poruči ženama.

Ejmi kaže da na osnovu razgovora sa svojim ljubavnicima i toga na šta se oni žale u svojim brakovima, može da da ženama dobro savete kako da izbegnu da ih partner vara.

Prema njenim rečima, ključno je da se potrudite da u spavaćoj sobi bude što uzbudljivije.

– Partner će garantovano ostati sa vama ako mu ispunjavate seksualne fantazije – kaže Ejmi, dodajući da je važno i “zadovoljavanje partnera”.

– Morate zajedno da gledate filmove za odrasle, da budete otvoreni prema povećanju grudi, da promenite boju kose i nositi nešto što inače ne nosite. Budite seksi u javnosti, muškarac voli samopouzdanje pa pokažite ponekad čime raspolažete – predlaže ona i preporučuje igranje uloga, oblačenje kostima, seks na javnim mestima…

– Budite rizični i uzbudljivi i nemojte nikada da se plašite da javno pokažete intimnu naklonost ka partneru. Saznajte njegove fantazije i zadržaćete ga zauvek. Muškarci gledaju pornografiju s razlogom. To što ste vi pomalo nešto poput njegove lične zvezde filmova za odrasle, osiguraće da on ne pobegne – objašnjava ona.

Ejmi savetuje i da jedno sa drugom delite šifre za mobilne telefone i da otvoreno razgovarate o finansijama.

Kada je reč o njenim klijentima, ljubavnica je otkrila i na šta joj se oni najviše žele u braku.

– Često čujem “moja žena više ne želi seks sa mnom” i “volim svoju decu, ali to nam je upropastilo intimnost u braku”. Muškarci mi se uvek poveravaju i to su uvek ovi razlozi. Najgore stvari u vezama, zbog kojih muškarci varaju su manjak komunikacije, uzbuđenja i zabave u spavaćoj sobi – zaključila je Ejmi Kups.

Naravno, njeni “saveti” su naljutili većinu žena koje smatraju da se na ovaj način pretvaraju u robinje muških želja, dok sa druge strane, niko ne vodi računa o njihovim (ženskim) osećanjima.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.