LJUBAVNI TROUGAO DOŽIVEO KRAH: Mirko ODVALIO Zdravka na stanici, a kad je video OVO, pao mu mrak na oči!
Muškarac, Foto: Profimedia

pakao

LJUBAVNI TROUGAO DOŽIVEO KRAH: Mirko ODVALIO Zdravka na stanici, a kad je video OVO, pao mu mrak na oči!

Te sudbonosne majske večeri prošle godine Mirko (58) je sa sinom (16) čekao suprugu (52) na peronu kada je izbio pravi cirkus.

Objavljeno:

Buran ljubavni trougao koji je eskalirao na železničkoj stanici u Karlovcu dobio je epilog pred hrvatskim sudom.

Te sudbonosne majske večeri prošle godine Mirko (58) je sa sinom (16) čekao suprugu (52) na peronu kada je izbio pravi cirkus. Ona ga je navodno ranije nazvala i dogovorili su se da je sačeka, ali je onda iz voza izašla sa ljubavnikom Zdravkom (51).

U tom je trenutku Mirku i njegovom sinu je prekipelo. Besni muž je najpre vikao i nerazgovetno galamio na Zdravka, a potom ga i fizički napao udarajući ga rukama po glavi. Sin ga je pak uhvatio za vrat i ugurao ga u čekaonicu, pa ga udario još nekoliko puta u lice.

1 / 4 Foto: Profimedia

– Sve priznajem, istina je. Te noći sin i ja čekali smo suprugu da se vrati vozom. Nismo očekivali da će doći sa ljubavnikom Zdravkom. On je pre više od godinu dana uspostavio ljubavnu vezu sa mojom ženom i stalno je nagovarao da dođe da živi sa njim jer se u nju zaljubio – rekao je muž na sudu, kako prenosi hrvatski portal.

Onda je ispričao kako je zapretio supruzi šta će se desiti ako prihvati Zdravkov poziv.

– Ja sam jednom sedeo uz krevet kada ju je Zdravko, koji je inače razveden, nazvao na mobilni. Rekao sam mu tada da kad već njegov brak nije funkcionisao da ostavi tuđi brak na miru, a supruzi sam rekao da se mora odlučiti, a ako ode da mi se više ne vraća – nastavio je svedočenje Mirko.

Njegov apel nije urodio plodom, pa je tako počeo ljubavni trougao koji je trajao više od godinu dana.

– Jednog dana moja je supruga otišla kod Zdravka i prespavala kod njega i otad je počelo stanje koje traje duže od godine dana. Supruga je kod mene i sina dva dana nedeljno, a kod ljubavnika pet dana. U takvoj situaciji smo je čekali na stanici – ispričao je ozlojađeni muž.

Sada dolazimo do trenutka konačnog obračuna Mirka sa Zdravkom zbog kojeg je muž zaradio uslovnu kaznu zatvora.

– Kada je sišla iz voza sa ljubavnikom, nisam mogao da se kontrolišem, pa sam na Zdravka najpre vikao, a onda mu dao dva šamara. Nisam sprečio ni sina da ga napadne, jednostavno se sve otelo kontroli tada. Ponašanje supruge je za mene vrlo bolno jer me sramoti i tu situaciju znaju već svi u mestu te moja i njena cela rodbina. Sada ću biti prisiljen da pokrenem razvod braka jer supruga očito ne može da se odluči sa kojim od nas dvojice želi da živi – požalio se Mirko na sudu.

Sudija za prekršaje proglasila ga je ovih dana krivim i kaznila sa 20 dana uslovnog zatvora i novčanom kaznom.

(Espreso/Danica.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.