NAJEŽIĆETE SE: Devojka je smršala 108 KILOGRAMA i podigla VELIKU BURU! (VIDEO)
Foto: Tik Tok Printscreen

NE ZANIMA JE

NAJEŽIĆETE SE: Devojka je smršala 108 KILOGRAMA i podigla VELIKU BURU! (VIDEO)

Ona je čista inspiracija da je sve moguće

Objavljeno:

Svi ljudi koji vode bitku sa prekomerkom težinom, znaju koliko je to težak i mukotrpan proces, ali kada čvrsto odluče da smršaju, izgube kilograme, susreću se sa jednom drugom preprekom, a to je - višak kože. Smršala je 108 kiligrama i napravila apsolutnu transformaciju, koju su mnogi komentarisali zbog njenog viška kože, koja je posledica prekomerne kilaže.

Ipak, nju ne zanimaju tuđi komentari i veoma je sada ponosna na svoje telo, te ga sa osmehom pokazuje na društvenim mrežama.

- Ovo je moje telo nakon gubitka kilograma. Ne mora da vam se sviđa, ali ja ga volim. To je jedino važno, znam da vam je gadno verovatno - rekla je ona i ispričala kako je došla do prekomerne težine.

- Udebljala sam se nakon što sam se okrenula hrani kao nekoj vrsti utehe. Nisam se osećala dobro, mentalno sam bila loše i učinila sam ovo svom telu. Hrana mi je bila lek i pomoć da prebrodim teške trenutke - objasnila je Čezi.

Danas ona živi normalnim životom, jer je uspela da smrša preko 100 kilograma, i ne namerava da se vrati lošim navikama, kada je u pitanju hrana.

Ipak njeno telo je i dalje daleko od normale, i kako navodi biće joj potrebno bar tri ili četiri zahvata kako bi se odstranio višak kože.

- Svaka čast za transformaciju, ali mi se ne dopada što ovako "bacakaš" stomak na sve strane. Ružno je - neki su od komentara, ali kako navodi uglavnom ima više pozitivnih nego negativnih reakcija kada je vide.

Čezi je mnogima motivacija da je sve moguće i zbog toga je mnoge žene prate i pomno slušaju njene savete.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.