ZBOG OVE GLUPE GREŠKE MU PRETE GODINE ZATVORA: Evo kako je FRAJER varao žene širom SVETA!
Foto: Printscreen/Instagram/simon.officialll1

KO ZNA ,ZNA!

ZBOG OVE GLUPE GREŠKE MU PRETE GODINE ZATVORA: Evo kako je FRAJER varao žene širom SVETA!

Sajmon Levi jepopularnost stekao kao najveća "Varalica sa Tindera"

Objavljeno:

Poznat je kao izraelski prevarant osuđen za krađu, falsifikovanje i prevaru. Navodno je, zahvaljujući dobro osmišljenim prevarama uspeo da inkasira 10 miliona dolara.

Inače, njegovo pravo ime je Šimon Hajut, a postao je poznata 2019. godine nakon objavljivanja članka pod naslovom „The Tinder Svindler” od strane istraživačkih novinara norveškog tabloida Verdens Gang.

Nakon toga je objavljen i Netfliksov dokumentarac "Tinder Swinlder" koji je razotkrio njegove načine manipulacije žrtava širom sveta od kojih je uzimao milionske iznose.

Tinder
foto: Printscreen/youtube/InsideEdition

Njegove žrtve, uglavnom su bile žene, a neke od njih su istupile javno kako bi ispričale na koje načine ih je zavodio, a potom "pozajmljivao" novac koji nikad nije vratio.

Ovog puta izdata je poternica za njim zbog falsifikovane vozačke dozvole u Španiji. On je priveden posle kupovine Maseratija u vrednosti od 80.000 dolara.Naime, policija je intervenisala nakon što se njegovo vozilo zaglavilo na plaži. U automobilu sa njim je bila misteriozna Ruskinja, piše "Daily Mail.

Policiji se predstavio kao Majkl Bilton i dao im je lažnu legitimaciju. Majkl Bilton je jedan od mnogih lažnih imena koja koristi.

Policija je ustanovila da je u pitanju falsifikovana dokumentacija i ponovo je pokrenuta krivična istraga protiv Levija.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.