"TI SI UMIŠLJENA K***A KOJA GLUMI ŽRTVU": Razvedena majka opisala TORTURU koju je prošla na SASTANKU, AU! (VIDEO)
Sara Heni, Foto: Printscreen/TikTok/ charliesmom_gotitgoingon

horor!

"TI SI UMIŠLJENA K***A KOJA GLUMI ŽRTVU": Razvedena majka opisala TORTURU koju je prošla na SASTANKU, AU! (VIDEO)

Teške reči su se nastavile i preko Snepčeta. Muškarac ju je u nekoliko navrata nazvao pogrdnim imenima, a sledeći dan joj se obraćao sa "Dobro jutro, Saro"

Objavljeno:

Kada je Sara Heni prvi put na svom TikTok-u podelila negativno iskustvo sa Tindera, kada ju je muškarac izvređao zbog izgleda tela. Mislila je da je to jedinstven slučaj, međutim…

Njen video je za kratko vreme postao viralan, i tada je shvatila da nije sama. Mnogo je žena, razvedenih majki poput nje, koje dele slično iskustvo.

U snimku je pokazala poruke koje je dobijala od muškaraca sa kojima se dopisivala. Jedan je čak otkazao sastanak, nakon što je video kako njeno telo izgleda posle porođaja.

Takođe, podelila je poruke od drugog muškarca vrlo neprimerenog sadržaja.

"Ti si umišljena k**ka koja glumi žrtvu", napisao je, a Sara je tada prestala da odgovara na druge uvrede.

Teške reči su se nastavile i preko Snepčeta. Muškarac ju je u nekoliko navrata nazvao pogrdnim imenima, a sledeći dan joj se obraćao sa "Dobro jutro, Saro".

Sara kaže da ju je ovaj muškarac obisao lažnom ljubavlju. Međutim, Sara je na vreme prepoznala znakove.

"Nakon što sam svoju priču podelila na TikTok-u, odmah su mi se javile tri žene sa istim iskustvom sa istim muškarcem", rekla je Sara.

Ona je danas srećna i oseća se prijatno u svojoj koži. Priznaje da se nije tako uvek osećala i da joj je bilo teško da živi sa tim posramljivanjem, što je razvedena žena i majka sa ‘nesavršenim telom’.

Kad se razvela od muža, pre nego što je njena ćerka napunila godinu dana, Sara je želela da što pre počne da izlazi. Nakon svega što joj se dogodilo u braku, želela je opet da se oseća dobro i lepo. Ali, tada nije uopšte imala samopouzdanja i bila je jako nesigurna.

"Nekad bi me ove reakcije muškaraca odvele direktno u pakao dijeta, preteranog vežbanja i depresije", objasnila je Sara te dodala da svaka reč ima težinu koja nekoga može dovesti do ruba.

"Posramljivanje majki je stvarnost. Izlazak sa muškarcima, otkad sam majka, vrlo mi je važno kao bitan deo brige o sebi. Izlasci na ljubavne sastanke omogućili su mi da vratim deo sebe za koji sam mislila da je zauvek izgubljen", rekla je Sara i dodala:

"Trudnoća i dete promenilo je telo, um i dušu na pozitivan, ali i negativan način. Dobiti ljubav od drugih, osnovna je ljudska potreba. Ljudi misle da žene to izgube kad postanu majke, da im je dovoljno da su majke, ali to je ludost", kaže Sara.

Bonus video:

14:40

POPODNEVNI DNEVNIK 17.04.2022.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.