"VIDEO ME JE GOLU, VOLI DA GA GRLIM": Majka objavila DISKUTABILNU fotku sa SINOM, RADE TO (FOTO)
Gvidlin, Foto: Printscreen/Instagram

ko je u pravu?

"VIDEO ME JE GOLU, VOLI DA GA GRLIM": Majka objavila DISKUTABILNU fotku sa SINOM, RADE TO (FOTO)

Roditeljstvo je težak posao i svako mu pristupa na drugačiji način, a čim se neko malo više izdvaja iz mase, dobije žestoke kritike drugih ljudi

Objavljeno:

Upravo se sa takvim kritikama bori Gvidolin (33), koja je zbog Instagram objave, gde je podelila niz fotografija sa svojim prvorođenim sinom, objavila i jednu na kojoj se vidi kako ga grli dok je nosila bikini. A upravo to je pokrenulo lavinu.

Neki Instagram korisnici kritikovali su ovu mamu zbog te fotografije, a trolovi su ocenili da je previše se**ualizovana. Kao rezultat toga Gvidolin je osetila potrebu da promeni naslov kako bi dodala kontekst fotografiji.

Objasnila je da kada se Kai probudio, da je bila u bazenu, a i u bikiniju.

"Odmah sam htela fotografiju jer se spremao da ide na vožnju biciklom ceo dan. Da li imam problema sa nošenjem bikinija pred svojim sinovima? NE! Zašto? Zato što nisam se**ualizovana prema njima, niti sam ikada bila!!! Ako imaš neki problem, možda bi trebalo da pogledaš zašto osećaš da moraš da se**ualizuješ žensko telo umesto da to budu samo mama i njen sin na bazenu!!!"

Gvidlin
foto: Printscreen/Instagram

Ipak, teror se nastavio, što je dovelo do toga da je Gvidolin napravila sa sinom video na Instagramu, u kojem je rekla da nema ničeg lošeg na slici.

" U bikiniju si 24 sata dnevno, to je tvoj posao. Mi smo uvek na plaži. Nema ništa loše u tome."

A na sve to se oglasio i Kai, koji je istakao kako je sve to tako glupo.

Ponavljajući svoje porodične vrednosti i stavove prema telima, mama je napisala objavu:

"Ljudsko telo nije sramotno, niti treba da se posebno skriva. Moja deca su me videla golu, bila su tu kada sam prošle godine skinula šavove, oni razumeju da sam žena, njihova mama, ja sam čovek i imam kožu. Želim da se ne stide tela. Ili da se**ualizuju ženu koja možda nosi bikini. Oni ni ne trepnu, jer sam ih namerno odgojila na način koji zaustavlja ovu kulturu se**ualizacije svake pojedine žene. Da li momci imaju problem da ih grlim u bikiniju? Ni malo. Zašto? Jer to nije ništa drugo nego njihova mama koja ih grli. Ništa više. Da ne spominjemo da s istom odećom koju nosim na plaži i kao profesionalna bodibilderka izlazim u bikiniju na pozornicu. Eto, ovo je kao da doslovno izlazim na pozornicu u bikiniju, a deca su u prvom redu", napisala je.

Nedugo nakon ove objave, ona je u intervjuu za news.com.au rekla da nema šanse da prestane da nosi bikini u krugu svoje porodice.

"Mogu da stavim ruku na srce i da kažem da nema ništa loše u vezi sa tom fotografijom, postom i kontekstom#, rekla je mama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.