ŽENA OPLJAČKANA USRED BELA DANA I TO NA OČI NEPOKRETNOG SINA: Njegove REČI SLAMAJU SRCE, UŽAS NEVIĐENI (VIDEO)
Pljačka, Foto: Printscreen/Youtube/ Houston Police Robbery

HOROR

ŽENA OPLJAČKANA USRED BELA DANA I TO NA OČI NEPOKRETNOG SINA: Njegove REČI SLAMAJU SRCE, UŽAS NEVIĐENI (VIDEO)

Moram da se zaštitim kada ulazim u auto i moram da se zaštitim kada dođem kući sa posla. To je ludo – rekla je Tonja za FOX 26 Hjuston

Objavljeno:

Žena iz Hjustona opljčkana je ispred svoje kuće uz pretnju pištoljem usred bela dana, a čitava situacija snimljena je kamerom.

– Iskočio je iz auta na mene, pretio pištoljem i rekao da će mi razneti glavu – navela je Tonja Robertson (53) za WLTKS-TV.

Policija navodi da se teška pljačka dogodila u subotu ujutru oko 7:35. Robertsonova je stigla kući i išla prema njenim ulaznim vratima kada se automobil zaustavio i muškarac sa pištoljem je izašao i tražio njen novac.

Roberston je bacila sve što je držala prema osumnjičenom, a on je zatim pretražio njene džepove pre nego što je pokupio tašnu, otrčao nazad do automobila i otišao.

– Sada sam uvek nervozna kada izađem napolje. Moram da se zaštitim kada ulazim u auto i moram da se zaštitim kada dođem kući sa posla. To je ludo – rekla je Tonja za FOX 26 Hjuston.

Žrtva kaže da je unovčila ček od poreza na dohodak u iznosu od 3.900. Planirala je da novac iskoristi za brigu o svom sinu, koji je nepokretan i nalazi se u kolicima.

– Plakao je i izvinjavao se što nije mogao da mi pomogne – prenela je Tonja sinovljeve reči nakon incidenta sa lopovom.

Srećom, žena nije povređena.

Policija navodi da je osumnjičeni vozio crni auto sa četvoro vrata. Opisan je kao visok i tanoput miškarac, a u trenutku zločina nosio je braon kapuljaču, plave farmerke i bele patike.

Zainformacije od njemu koje bi dovele do hapšenja nudi se nagrada i do 5.000 dolara.

(Espreso / New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.