SVEKRVA POKUŠALA DA UBIJE SNAJKU NA SVADBI: Mladoženja REAGOVAO U POSLEDNJEM MOMENTU, HOROR ZA PAMĆENJE
Svadba, Foto: Profimedia

AUUU

SVEKRVA POKUŠALA DA UBIJE SNAJKU NA SVADBI: Mladoženja REAGOVAO U POSLEDNJEM MOMENTU, HOROR ZA PAMĆENJE

Svekrva je uzela jedan kolač te njime ponudila mladu

Objavljeno:

Na venčanjima se često dogode nepredvidive i neugodne situacije, a nekada je reč o svađi među gostima. Jedna organizatorka venčanja tako je otkrila trenutak kada je svekrva na venčanju svog sina pokušala da otruje mladu, a priča je šokirala mnoge.

Kako piše The Sun, Kejli (25) je objavila video na TikToku u kojem je objasnila kako radi kao organizatorka venčanja. Na jednom njenom vjenčanju nastala je velika svađa nakon što je mladoženjina majka pokušala navesti svoju novu snajku da pojede kolač koji ju je mogao ubiti.

– Sve počinje sasvim normalno. U mojim papirima bila je beleška: "Mlada je ozbiljno alergična na kokos." Žena iz poslastičarnice je to znala, torta nije imala kokos i bili smo spremni za venčanje – ispričala je Kejli, no dodala je kako je za vreme koktela, između svečanosti i prijemne večere, primetila neplaniranu dostavu kolača.

– Majka mladoženje otkrila je kako ih je ona naručila te da je samo htela osigurati da svi imaju dovoljno dezerta. To nije tako neobično – objasnila je.

Međutim, nakon sečenja torte, stvari su eskalirale. Svekrva je uzela jedan kolač te njime ponudila mladu. Ona je pristala i krenula je da proba kolač kada ju je suprug zaustavio te rekao: ''Mama, znaš da je alergična.''

– Kolač je bio prekriven kokosom. Srećom, mladoženja je to primetio i nije joj dao da ga pojede. Usledila je tišina od 15 sekundi. Niko se u prostoriji nije pomerio. Mladoženja gleda u svoju mamu. Mlada izgleda apsolutno užasnuta i uplašena, a mladoženjina majka, koja je pokušala otrovati svoju snajku, izgleda kao da nema ni jedne brige – nastavlja.

Stvari su se tada još pogoršale. Mladoženja je izgubio razum, bacio kolač na pod, pocrveneo u licu te počeo vrištati na svoju majku, rekavši joj: “Ti si užasna osoba! Nikad nisi podržavala ovu vezu, ali ovo je stvarno nisko čak i za tebe. Mogla si je poslati u bolnicu, mogla je doživeti anafilaktički šok."

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.