SLAVNOJ MANEKENKI VERENIK POGINUO PRED OČIMA: Petra preživela PAKAO kada ju je zadesila STRAVIČNA TRAGEDIJA! (FOTO)
Petra Nemcova, Foto: Printscreen/Instagram

čudo je nju sačuvalo

SLAVNOJ MANEKENKI VERENIK POGINUO PRED OČIMA: Petra preživela PAKAO kada ju je zadesila STRAVIČNA TRAGEDIJA! (FOTO)

Da bi preživela manekenka se osam sati držala za palmu, čekajući pomoć, kako se ne bi udavila

Objavljeno:

Jedna od najlepših manekenka češkog porekla Petra Nemcova danas živi bajkolikim životom nedostižnim za mnoge. Međutim, malo je poznato da je preživela pravi pakao kada je doživela tragediju, posle koje je dugo vremena nije mogla da dođe sebi.

Naime, slavna manekenka 2007. godine boravila je sa tadašnjim verenikom, snimateljem Sajmonom Atlijem, na Tajlandu, kada se dogodio razorni cunami.Petrinog verenika odneo je cunami, a njegovo telo pronađeno je tek četiri meseca kasnije.

1 / 5 Foto: Instagram

Da bi preživela manekenka se osam sati držala za palmu, čekajući pomoć, kako se ne bi udavila.

Primljena je u bolnicu sa velikim unutrašnjim krvarenjima i nekoliko polomljenih rebara. Posledice lečenja bile su toliko velike, da je Petra morala ponovo da uči da hoda:

– Kosti su mi bile izlomljene u celom telu, bilo je nemoguće, ali mislim da mi je vizija koju sam imala kako se vraćam i pomažem bila tako jaka, da mi je pomogla i u sopstvenom izlečenju. Ima lekara koji kažu da nekim ljudima bude bolje od istih takvih povreda za dve godine, a ja sam se izlečila za četiri meseca, ispričala je Petra. Ona je nakon tragedije osnovala fondaciju “Happy Hearts” koja pomaže ljudima širom sveta posle prirodnih katastrofa, ali grade i škole i obezbeđuju smeštaj i hranu ugroženima, a i dan danas je u potpunosti posvećena istoj.

– Život ima svoje načine da vam da lekcije. Bila sam izuzetno uspešna. Bila sam srećna sa svojim verenikom i uživali smo na romantičnom odmoru. Za nekoliko sekundi doživeli smo da se prelepa šetnja pretvori u pakao koji je uništio mnoge živote. Naučila sam da je sve moguće u bilo kom trenutku. Niko ne zna šta će se desiti i svaki trenutak je dar. Kada sam bila u bolnici i nisam znala da li ću ikada hodati, rekla sam sebi: “Pa, još uvek imam oči i uši!”. Izgubila sam partnera, ali sam još uvek imala porodicu. Zahvalnost može da pobedi svako beznađe, ispričala je Nemcova 2019.

Nakon mnogo godina, a sudeći po njenom Instagram profilu, Petra je ponovo našla svoju sreću. Naime, ona je pronašla sreću kraj biznismena Bendžamina Lečea, sa kojim ima i sina, a fotografije porodičnih trenutaka sa putovanja egzotičnim lokacijama često deli na društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.