IMALA JE PERVERZAN I VREO SAN, U GLAVNOJ ULOZI ZABRANJENI MUŠKARAC: Ne zna šta JU JE SPUCALO, PRLJAVA FANTAZIJA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

šok

IMALA JE PERVERZAN I VREO SAN, U GLAVNOJ ULOZI ZABRANJENI MUŠKARAC: Ne zna šta JU JE SPUCALO, PRLJAVA FANTAZIJA!

Na kraju je imala seksualni san o njemu i kako on ispunjava jednu od njenih fantazija

Objavljeno:

Problem je u tome što sada ne može da prestane da razmišlja o njemu i tom snu, do te mere da se pita da li je to više od obične fantazije.

- Nakon što sam naletela na dečaka iz škole, imala sam najluđi seksualni san i čak probudila muža. Sada se pitam da li je to više od obične fantazije. Može li on biti moja srodna duša? Ne mogu da prestanem da mislim o njemu - požalila se jedna žena za The Sun.

- Imam 44 godine i sa suprugom sam od svoje 18. Zaista smo srećni poslednjih 26 godina. Imamo lepu kuću, dva dobra posla i tri prelepe ćerke. Ali nešto se promenilo kada sam naletela na svog prvog dečka. Te noći, dok sam ležao u krevetu, nisam mogao da prestanem da mislim o njemu. Bio je lep kao i uvek “, nastavila je.

Na kraju je imala seksualni san o njemu i kako on ispunjava jednu od njenih fantazija. Očigledno je toliko uživala da je uz buku probudila muža. Srećom, pretpostavio je da je sanjala o njemu. Problem je u tome što sada ne može da prestane da razmišlja o njemu i tom snu, do te mere da se pita da li je ovo više od obične fantazije. Srce joj govori da provede bar jednu noć sa njim, ali joj glava ne dozvoljava.

1 / 10 Foto: Profimedia

- Imali ste jedan sastanak sa ovim čovekom i razmišljate o tome da odbacite višedecenijske ljubavne veze, svoju porodicu i dom. Usporite i pogledajte ovaj susret kakav je bio, sećanje koje bi moglo ozbiljno da izmakne kontroli. Razumljivo je da ste se osećali polaskano, ali nemojte praviti ishitreni potez zbog kojeg biste zauvek žalili. Možda ste vi i vaš muž počeli da uzimate jedno drugo zdravo za gotovo. Činjenica da vam je glava tako lako okrenuta sugeriše da će vašem seksualnom životu možda trebati malo pomoći - odgovorila je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.