ZAR TAKVA U JAVNOST?! Pevačica u HALJINICI IZ KOJE SVE ISPADA - PRIZOR BRUTALAN, VRELINA ISIJAVA! (FOTO)
Žanamari Perčić, Foto: Printscreen Instagram

vrišti seksipil

ZAR TAKVA U JAVNOST?! Pevačica u HALJINICI IZ KOJE SVE ISPADA - PRIZOR BRUTALAN, VRELINA ISIJAVA! (FOTO)

Četrdesetogodišnja Žanamari pozirala je u kratkoj haljini sa zanimljivim dekolteom, koja je jedva obuzdala njene bujne obline

Objavljeno:

Žanamari Perčić objavila je na Instagramu fotografije na kojima pozira u kratkoj haljini sa zanimljivim dekolteom.

Žanamari je objavila fotografiju u ultrakratkoj haljini, a tu je i uski dekolte sa zanimljivim dekolteom: „Izgledaš kao iz raja!“

1 / 14 Foto: Printscreen/Instagram/Zanamari

Pevačica Žanamari Perčić zagrejala je prve prolećne dane svojih pratilaca na Instagramu objavljivanjem fotografije od koje je svima zastao dah.

Četrdesetogodišnja Žanamari pozirala je u kratkoj haljini sa zanimljivim dekolteom, koja je jedva obuzdala njene bujne obline.

„Sve žene u meni žive kada si ti ovde“, napisala je uz post.

„Tropska lepotica“, „Izgledaš sjajno“, „Prestani da budeš tako savršena“, „Proleće, zar ne?“, „Lepa kao i uvek“, „Vau, devojko“, „Sviđa mi se“, „Ova haljina kao da je stvorena za tebe“, „Parče i po“, „Vrhunska žena“, „Svemoćna“, „Velika si, blagosloven je gospodin koji te mazi i čuva“, „Lepotom zračiš“, „Savršena dama“ oni rekao joj je u komentarima.

Žanamari se na domaćoj sceni pojavila još 2004. godine, a svoju pevačku karijeru započela je pobedom u emisiji „Hrvatski idol” na Novoj TV 2004. godine i godinu dana kasnije objavila svoj prvi album koji je nazvala po sebi.

Četiri godine nakon objavljivanja svog prvog albuma, Žanamari je osnovala bend J'Animals, što je rezultiralo njenim upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Mariom. Postao je basista u bendu i ubrzo su započeli vezu. Venčali su se 2014. godine i zajedno imaju ćerku Gabrijelu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.