JEZIV PRIZOR U TRŽNOM CENTRU: Dečak (4) visio na pokretnim stepenicama pa pao sa 20 metara visine!
Jeziva scena iz tržnog centra, Foto: Printscreen/DailyMail

uznemirujuće

JEZIV PRIZOR U TRŽNOM CENTRU: Dečak (4) visio na pokretnim stepenicama pa pao sa 20 metara visine!

Jeziva scena iz tržnog centra

Objavljeno:

Dečak (4) bori se za život, nakon što je, držeći se za gelender pokretnih stepenica u ruskom tržnom centru, pao sa visine od 20 metara, naočigled užasnutih kupaca.

Četvorogodišnjak je zadobio ozbiljne povrede glave kada je u odsustvu roditelja odlučio da “isproba” pokretne stepenice u “Global Siti” tržnom centru u Moskvi. Tu situaciju zabeležila je sigurnosna kamera, a jeziv video prikazuje kako se dečak držao za rukohvat do samog vrha.

Dečak na stepenicama
foto: Printscreen/DailyMail

Nemoćan da se popne na sigurno, pao je sa visine od 20 metara na kafić koji se nalazi ispod stepeništa i zadobio povrede glave i grudnog koša. Žena, za koju se veruje da je majka nesrećnog deteta odmah je pojurila do mesta nezgode.

- Iskoristivši trenutak nepažnje roditelja, dete je potrčalo do pokretnih stepenica koje su vodile od prizemlja ka prvom spratu. Uhvatio se rukama za spoljnu stranu gumene ograde i popeo se do nivoa prvog sprata, a zatim je pao na radni deo u kafiću, zadobivši povrede – ispričao je izvor iz tržnog centra moskovskim medijima.

Četvorogodišnjak se nalazi na intenzivnoj nezi u moskovskoj bolnici, zbog otvorene povrede glave, preloma lobanje, unutrašnje povrede grudnog koša i modrice na plućima.

- Detetu je pružena neophodna nega, dok organi reda razrađuju detalje incidenta – objasnila je Julija Ivanova, zvaničnica ruskog Istražnog komiteta dodajući da vlasti vode početnu istragu slučaja.

Saslušani su svedoci, ali i roditelji dečaka, koji bi mogli da se suoče sa tužbom.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.