OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO SUPRUGE U ARANĐELOVCU ODREĐEN PRITVOR! Naloženo je njegovo psihijatrijsko veštačenje
Ilustracija, Foto: News1/Zorana Jevtić

šok

OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO SUPRUGE U ARANĐELOVCU ODREĐEN PRITVOR! Naloženo je njegovo psihijatrijsko veštačenje

Prema informacijama iz kragujevačkog tužilaštva, osumnjičeni je prebačen u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Petrovcu kod Kragujevca

Objavljeno:

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Kragujevcu,Miloradu A.(63),iz Aranđelovca,osumnjičenom za ubistvo supruge Slavice A.(62),određen je pritvor do 30 dana.

Kako je rečeno u Tužilaštvu, on se sumnjiči za teško ubistvo, a naloženo je i njegovo psihijatrijsko veštačenje. Na saslušanju se branio ćutanjem.

Da podsetimo, u noći između subote i nedelje u naselju Preseka u Aranđelovcu dogodila se teška porodična tragedija. Prema još nezvaničnim saznanjima,sumnja se da je Milorad A. u porodičnoj kući u Ulici Vožda Karađorđa u tom naselju, ubio suprugu Slavicu a onda sebi prerezao vene.

Krvavu scenu u njihovoj kući zatekla je rođaka.Odmah je obaveštena policija i hitna pomoć. Milorad A. je bio pri svesti i kolima Hitne pomoći prebačen je u aranđelovačku bolnicu a onda u Univerzitetski klinički centar u Kragujevcu gde su mu sanirane povrede. Potom je smešten je na Kliniku za psihijatriju.

Prema informacijama iz kragujevačkog tužilaštva, osumnjičeni je prebačen u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Petrovcu kod Kragujevca.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.