KAMERA SNIMILA SABLASAN PRIZOR PORED GROBA: Majka tvrdi - "TO JE MOJA ĆERKA", snimak će vas ŠOKIRATI (VIDEO)
Teretana, Foto: Printscreen/Youtube/ Al Rojo Vivo

AU

KAMERA SNIMILA SABLASAN PRIZOR PORED GROBA: Majka tvrdi - "TO JE MOJA ĆERKA", snimak će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

Kada su članovi porodice uzeli da provere zapis sa kamere kako bi videli ko se iživljava na grobu njihove voljene osobe, ostali su u šoku.

Objavljeno:

Malena Faviola Rodrigez umrla je 2018. godine kada je imala samo dve godine. Njena majka Saundra imala je brojne probleme, jer se konstantno dešavalo da stvari nestaju sa grobnog mesta gde počiva Faviola.

Zbog toga što su nestajale stvari, ponajviše igračke ostavljene kod groba, upozorila je upravu groblja u gradu Las Kruses u američkoj državi Nju Meksiko da obrate pažnju na to. U blizini gde je sahranjena Faviola, nalazila se nadgrobna ploča jednog čoveka na kojoj je montirana kamera, jer je porodica sumnjala da taj grob navodno vandalizuje ubica muškarca koji još nije uhvaćen.

Kada su članovi porodice uzeli da provere zapis sa kamere kako bi videli ko se iživljava na grobu njihove voljene osobe, ostali su u šoku. Videli su malu devojčici usred noći kako šeta po groblju, te su se ljudi zabrinuli da se dete možda nije izgubilo.. Kada su otišli do uprave groblja i pokazali im sliku, kazali su im:

- Mi znamo tu devojčicu - rekli su radnici groblja i odveli do mesta gde je sahranjena mala Faviola.

Sledeći dan, ta porodica je došla na groblje i zatekla Saundru i njenu baku kod Faviolinog groba. Saundra je počela da plače kada su joj pokazali sliku.

- Znam da je to moja ćerka. Rekla nam je da ima nešto lepo da nam pokaže što su snimili video kamerom. Izvadili su telefon i pokazali mi sliku i počela sam da plačem - objasnila je Saundra, a prenosi CBS.

Na slici se vidi navodno kako devojčica šeta zajedno sa visokim muškarcem, a Saundra pretpostavlja da je to zapravo čovek koji je sahranjen nedaleko od Faviole.

- Mislim da je ona bila tamo da bi ga odvela u raj. Oboje su nastradali tragično i nisu osetili nimalo pravde. Mislim da je ona tu bila da ga uteši i odvede ga u raj - kaže Saundra.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.