POLJUBILA JE LJUBIMCA, A KADA SE POGLEDALA U OGLEDALO DOŽIVELA JE ŠOK: Na licu pravi užas, šta je ovo? (FOTO)
Ekstremni ekecem, Foto: Printscreen/Instagram/tswplatform

horor

POLJUBILA JE LJUBIMCA, A KADA SE POGLEDALA U OGLEDALO DOŽIVELA JE ŠOK: Na licu pravi užas, šta je ovo? (FOTO)

Mare Zijlstra je 25-godišnja Holanđanka koja je prošla kroz pakao

Objavljeno: 09:49h

Na licu žene počele su da se pojavljuju ogromne bolne kraste. Sve je počelo tako što je 25-godišnjakinja poljubila svoje ljubimce.

Jedna 25-godišnja žena iz Holandije primetila je zabrinjavajuće stanje kože. Tada joj je doktor dijagnostikovao ekstremni ekcem. Prepisana joj je jaka hormonska mast, koju je žena koristila ... 8 godina.

Za osip oko usta, nosa, očiju, vrata i ruku Mare je počela da koristi mast koju joj je prepisao lekar. Njena koža je bila toliko navikla na supstancu da je razvila "sindrom povlačenja" kada je prestala da koristi mast.

Nakon prekida lečenja, kod 25-godišnjaka je skoro odmah došlo do peckanja, intenzivnog svraba i ljuštenja kože, kao i do otoka, crvenila i osetljivosti kože.

Počelo je ljubljenjem psa i mačke

Iz dana u dan sve više bolnih krasta pojavljivale su se na Mareinom licu. Gubila je i kosu, osećala utrnulost u određenim delovima tela i imala je jako visoku temperaturu.

Nakon nekog vremena, žena je saznala da je domino efekat njene kože pokrenut ljubljenjem psa i mačke. Kod nje je dijagnostikovana alergija. Shvatila je da je ono što su lekari pre mnogo godina mislili da je ekcem bila alergija na pse, mačke, grinje i polen.

(Espreso / NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.