NI DINARA NE DAJE ZA TOLAET PAPIR, JAVNOST ZGROŽENA NJENIM PRIZNANJEM: Nećete VEROVATI čime se SLUŽI (VIDEO)
Žena, Foto: Printscreen/Youtube/ tlc uk

majko mila

NI DINARA NE DAJE ZA TOLAET PAPIR, JAVNOST ZGROŽENA NJENIM PRIZNANJEM: Nećete VEROVATI čime se SLUŽI (VIDEO)

Voli buvljake baš zbog toga što su cene „fleksibilne“, a otkriva i da postoje posebna mesta na kojim se ne koristi novac, nego se stvari razmenjuju sa drugim ljudima – donese nešto što joj ne treba i uzme besplatno ono što želi

Objavljeno: 11:02h

Kejt Hašimoto već tri godine živi u Njujorku, gradu u kojem s prosečnom srpskom platom ne bismo preživeli ni nedelju dana. Međutim, Kejt uspeva i sa manje – vremenom je naučila da štedi na mnogim stvarima, nekih se potpuno odriče, za neke se cenka, za neke razmenjuje.

„Uvek se trudim da platim što je manje moguće… Generalno pokušavam da potpuno izbegnem trošenje novca“, objašnjava Kejt, koju vidimo kako cenu košulje u second hand radnji pokušava da sa 10 dolara spusti na pet.

1 / 4 Foto: Profimedia

Voli buvljake baš zbog toga što su cene „fleksibilne“, a otkriva i da postoje posebna mesta na kojim se ne koristi novac, nego se stvari razmenjuju sa drugim ljudima – donese nešto što joj ne treba i uzme besplatno ono što želi.

Neretko kopa po smeću, ide po raznim promocijama svega i svačega, a stančić joj je pun stvari koje bi većina ljudi smatrala đubretom. Uključujući „krevet“ – napravljen od prostirki za jogu koje je neko bacio.

Ipak, lična higijena je najproblematičnija. Kejt uzima ubruse iz javnih toaleta i koristi ih po više puta, veš „pere“ kad se tušira, a nakon obavljanja nužde umesto WC papira koristi – vodu i sapun.

(Espreso/Nova s)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.