POZNATA GLUMICA U KUĆI VREDNOJ MILIONE IMA MIŠEVE: Jednom je pala na pod i DOŽIVELA HOROR (FOTO)
Miševi, Foto: Printscreen/Youtube

UŽAS

POZNATA GLUMICA U KUĆI VREDNOJ MILIONE IMA MIŠEVE: Jednom je pala na pod i DOŽIVELA HOROR (FOTO)

Džudi Denč nedavno je izjavila kako je njena vila u Sureju prepuna miševa te da ne zna šta će po tom pitanju

Objavljeno:

Britanska glumica i oskarovka, Džudi Denč nedavno je izjavila kako je njena vila u Sureju prepuna miševa te da ne zna šta će po tom pitanju.

- Doselili su se još za vreme karatina i od tada se borim s njima - rekla je glumica za The Mirror o svojoj vili izgrađenoj još davne 1497. godine.

Imanje od sedam hiljada kvadratnih metara vredno je osam miliona funti i ima zasebnu kućicu, bazen, staje i ribnjak.

Inače, ranije ove godine, osamdesetsedmogodišnja oskarovka pala je u svom domu i nije uspevala da ustane čak 30 minuta. Ispričala je kako se tada spotakla o tepih te bila prisiljena da se obrati svojom papagaju za pomoć, s obzirom na to da nikoga nije bilo u blizini.

Džudi Denč
foto: Profimedia

- Imam divnog papagaja koji stalno govori: ‘Šta radiš? Šta radiš?’ - To je bio trenutak kada bi bilo poželjno da sam imala papagaja koji bi nazvao nekoga, ali nije - rekla je ranije glumica.

Inače, Džudi živi udaljeno otprilike šest kilometara od svog sedamdesetsedmogodišnjeg dečka Davida Millsa, dok su joj ćerke i unuk još bliže.

Uprkos svojim godinama, zvezda filmova o Džejmsu Bondu ispričala je i kako u svom domu nema instaliran alarm za paniku, jer bi htela da ostane nezavisna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.