SRPKINJE LUDE ZA OVOM ESTETSKOM KOREKCIJOM, A NJOJ JE EKSPLODIRALA GLAVA: Ova priča će vas naježiti (VIDEO)
Veronika, Foto: Printscreen

HOROR

SRPKINJE LUDE ZA OVOM ESTETSKOM KOREKCIJOM, A NJOJ JE EKSPLODIRALA GLAVA: Ova priča će vas naježiti (VIDEO)

Influenserki je nakon estetske korekcije eksplodirala glava i našla se u veoma neprijatnoj situaciji. Sada apeluje na sve žene da pripaze.

Objavljeno: 19:54h

Atraktivna plavuša Veronika šokirala je svoje pratioce na TikToku kada je objavila video uz objašnjenje da je doiživela pravi peh nakon estetske intervencije koju je imala.

Naime, Veronika je sedela u avionu, a onda je doživela šok - "eksplodirala" joj je glava i to nakon intervencije koju je imala u Turskoj, a reč je o operaciji "mačijeg oka".

"Bili smo u avionu, sve je bilo hladno, otišli smo spavati jer smo putovali od 2:00 ujutru, a ja sam se probudila osećajući jake bolove. Sve me jako bolelo. Ustala sam, otišla do WC-a i čula pucanje i srce mi je ubrzano kucalo.", objasnila je influenserka.

Veronika je na svom TikToku objavila "stori tajm" kako je došlo do toga da uradi intervenciju, te kako sve izgledalo.

Ona je objasnila da se za operaciju odlučila samo nekoliko sati pre nego što su ona i njen dečko imali let. Tokom estetskog zahvata koji je ona radila, hirurg pravi rez na spoljnjem uglu kapka, prereže tetivu, zategne je i povuče u podignuti položaj,a zatim je učvrsti šavovima pre nego što zašije rez.

@polish_99

Still not over how gross it was

♬ Them Changes (Sped Up) - Thundercat

Međutim, prema njenim rečima, hirurg koji joj je radio intervenciju bio je u velikoj žurbi, te je zaboravio da joj da dokumenta koja pokazuju da ima lekarsko odobrenje za putovanje avionom. Veroniki nije dopušteno da se ukrca u avion bez odgovarajućeg pregelda, koji ju je na licu mesta koštao 100 dolara.

Influenserki je glava bila u zavojima, te je tako krenula na putovanje koje je po nju bilo kobno. Čula je da je nešto puklo, te je znala da je sve krenulo po zlu.

"Rez koji je pukao je iza mog uva i zapravo je bilo prilično glasno", rekla je Veronika, pa dodala: "Odmah nakon toga počinjem osećati kako mi topla tečnost curi niz vrat... očigledno je to bila krv".

Otkrila da joj je hirurg stavio dren iza uva tokom procesa operacije. Međutim, tečnost nije dovoljno izašla što je uzrokovalo oticanje kože i kidanje najlonskih šavova na zadnjoj strani glave. Verovala je da je pritisak u kabini aviona takođe doprineo celoj situaciji.

"Kada je pukao, sva tečnost iscurila je odjednom", rekla je.

Ona i njen dečko odlučili suda zadrže zavoje i maramice na njenoj glavi tokom leta, dogovorivši se da procene štetu i kontaktiraju njenog hirurga nakon što slete.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.