ZVEZDA ONLY FANSA ODLAZI U VRTIĆ SVOJE ĆERKE I OVO RADI: Skidam se i imam SE*S... (VIDEO)
Žena, Foto: Instagram printscreen

OPA

ZVEZDA ONLY FANSA ODLAZI U VRTIĆ SVOJE ĆERKE I OVO RADI: Skidam se i imam SE*S... (VIDEO)

Sasvim je prirodno da deca budu nervozna pre prvog dana škole, a i približavanje vratima može biti prilično zastrašujuće i za mame. Međutim, novopečena mama Lena Nersesian ima više razloga od većine strahovati zbog odlaska njene ćerke u vrtić.

Objavljeno:

Naime, kako piše "The Sun", 31-godišnja influenserka kaže da je druge žene "urokljivo" gledaju čim zakorači u vrtić svoje kćeri Parker u Los Anđelesu.

Lena kaže da je prezgodna za vrtić, pa se našalila: "Mislim da neke od ovih mama misle da ću se skinuti i odmah imati seks s njihovim muževima ako ne budu posmatrali svaki moj pokret."

Međutim, zvezda društvenih mreža kaže da je srećna sa zaručnikom Adamom Džonom i da je baš briga šta druge mame misle o njenim profilima na društvenim mrežama i karijeri na "OnlyFansu".

"Nisam rasturačica brakova; ja sam uspešna blogerka, poduzetnica i poslovna žena koja je svoj brend izgradila ni iz čega. Moj je verenik jednako uspešan i poštujemo sebe i druge, bez obzira na to što neki ljudi misle”, ispričala je.

Iako njene objave na društvenim mrežama pokazuju da je njezin život veoma glamurozan, Lena kaže da je ona "neverovatno normalna" mama.

"Velika sam gurmanka i volim da kuvam za porodicu i radim sve; od pečenja do kolača; vreme jela je porodično vreme koje provodimo zajedno", zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.