DOKTOR 10 MINUTA SILOVAO TRUDNICU DOK SU JOJ RADILI CARSKI REZ! Kamera snimila GNUSNI ZLOČIN
Porođaj, ilustracija, Foto: Printscreen

UŽAS

DOKTOR 10 MINUTA SILOVAO TRUDNICU DOK SU JOJ RADILI CARSKI REZ! Kamera snimila GNUSNI ZLOČIN

Anesteziolog Giovanni Quintella Bezerra iz Brazila uhvaćen je pod sumnjom da je silovao trudnicu koju je uspavao zbog carskog reza. Policija strahuje da ona nije jedina njegova žrtva.

Objavljeno: 21:46h

Tridesetdvogodišnji anesteziolog Giovanni Quintella Bezerra uhapšen je pod sumnjom da je silovao uspavanu pacijentkinju tokom carskog reza u bolnici da Mulher u São João de Meriti u Rio de Janeiru. Sve je snimila skrivena kamera.

Suprugu žene koja je bila uspavana pre carskog reza rečeno je da napusti operacijsku salu, a za ono što se dogodilo doznao je kad je lekara prepoznao na televiziji, nakon hapšenja.

"Nikada nisam videla tako nešto", rekla je istražiteljka na ovom slučaju Barbara Lomba.

Trudnica
foto: Shuterstock

Žena je porodici rekla kako je mislila da je imala halucinacije

Bezerra je završio medicinsku obuku za anesteziologa tek pre dva meseca. Njegove kolege bile su zabrinute zbog količine lekova koje je davao pacijentima pa su ugradili skrivenu kameru kako bi videli šta se zapravo događa.

Bili su užasnuti kad su otkrili da Bezerra siluje ženu dok su joj drugi lekari radili carski rez na manje od metar, iza hirurške zavese.

Napad na ženu je trajao gotovo desetak minuta. Ona je kasnije rekla obitelji kako je mislila da ima halucinacije.

Njegove kolege koje su snimile silovanje rekli su da je doktor taj dan izveo dva slična zahvata pa je policija krenula u istraživanje te optužbe.

(Espreso/Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.