DEČAK TVRDI DA JE REINKARNACIJA LEJDI DI, tati ispričao JEZIVU PRIČU: "Vidi, to sam ja kada sam bio princeza!"
Dečak Bili, Foto: Printscreen Društvene mreže Profimedia

DA LI VERUJETE?

DEČAK TVRDI DA JE REINKARNACIJA LEJDI DI, tati ispričao JEZIVU PRIČU: "Vidi, to sam ja kada sam bio princeza!"

Sin poznatog australijskog voditelja je od druge godine počeo da ispoljava čudnu povezanost sa Ledi Di.

Objavljeno:

Neretko se dešava da se deca sećaju svojih prošlih života. Iako roditeljima to saznanje nije baš uvek prijatno, vremenom ta sećanja izblede i postanu simpatična porodična priča. Ali šta biva kada vaše dete ispoljava znake natprirodne povezanosti sa jednom od najvoljenijih ličnosti na svetu? Upravo to se desilo Dejvidu i Lisi Kempbel.

Naime, Australijanac Dejvid Kempbel je voditelj jedne od najpopularnijih jutarnjih emisija u svojoj zemlji. Oženjen je Britankom Lisom i imaju troje dece, 12-godišnjeg sina Lea i sedmogodišnje blizance Beti i Bilija. U njihovoj kući nikada nije dosadno, a stvari su postale naročito zanimljive kada je ovaj par otkrio da njihov najmlađi sin ispoljava čudnupovezanost sa Ledi Di.

Dejvid je napisao članak za časopis “Stellar” u kome je razložio i objavio činjenice o princezi Dajani, koje je njegov sin nekako znao, iako mu roditelji nikada nisu pričali o njoj. Upravo ovi jezivi detalju su ga i uverili da među njima postoji neka vrsta veze.

Naime, iako je rođen 2015. godine, čak 18 godina nakon pogibije princeze Dajane, Bili je od malih nogu osećao povezanost sa princezom. To je jako čudno, posebno ako se uzme u obzir činjenica da Dejvid i Lisa nikada nisu spominjali Biliju te podatke o Ledi Di koje je on sam njima izneo.

- Sve je počelo tako što je neko mojoj ženi Lisi poklonio čestitku sa likom princeze Dajane. Bili je pokazao prstom i rekao: „Vidi! To sam ja kada sam bio princeza” - napisao je David u svom članku.

U početku su svi mislili da je to smešan i nasumičan komentar jednog dvogodišnjaka. Ipak, kako su godine odmicale, dečak je nastavio ga izgovara slične stvari. Video je fotografiju princa Vilijama i princa Harija i rekao je da su to „njegovi dečaci” i „njegovi sinovi”.

- Jednom našem prijatelju iz Škotske je rekao da je kada je bio princeza Dajana odlazio u zamak u toj zemlji čuda. Rekao je da zamak ima “jednoroge na fasadi” i da se zove Balmoral - objašnjava ovaj zbunjeni otac.

Biliju su pokazali fotografije nekoliko različitih zamkova i pitali ga da pokaže o kojem se radi. Bili je navodno u trenu odabrao baš dvorac Balmoral. Dejvid kaže i da je Lisa pokazala Biliju još jednu fotografiju Ledi Di. Dečak im je onda ispričao jezivu priču.

lejdi dajana
foto: Printscreen Instagram

- Majka mu je pokazala još jednu Dajaninu fotografiju, na šta je Bili rekao: „To sam ja kao princeza. Onda su jednog dana došle sirene i ja više nisam bio princeza” - napisao je Dejvid.

Bili je takođe tvrdio da je „imao brata po imenu Džon kada je bio princeza“. Dejvid i Lisa nisu znali ni za jednog člana kraljevske porodice po imenu Džon. Kada su malo istražili, saznali su da je Dajana imala brata po imenu Džon, rođenog godinu dana pre nje, koji je umro kao dete. Bili je oduvek imao neku vrstu natprirodne veze sa narodnom princezom, tvrdi njegova porodica.

- Kada Bili nije mogao lepo da spava dok je bio baš mali, Lisa bi ušla u njegovu sobu i pitala ga zašto ne može da zaspi. Bili bi joj na to odgovorio: “Zato što su došli i odveli me“. Kada bi Lisa pitala ko, Bili bi uperio prst ka krovu i rekao joj: „Oni me odvode, ali me do jutra uvek vrate”.

Dejvid se pita da li će njegov sin nastaviti da doživljava ovakva iskustva i da se poistovećuje sa princezom Dajanom i kada odraste, ili je ovo samo jedna od bizarnih dečjih faza, piše portal littlethings.com.

- Hoće li Bili odrasti i skroz zaboraviti na ovo? Da li je moj sin zaista reinkarnacija duha kraljice ljudskih srca? - zapitao se na kraju Bilijev tata.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.