SNIMILA NEŠTO JEZIVO NA GROBLJU, GLEDAJU I TVRDE DA JE MRTVO: Da se čovek potpuno naježi (VIDEO)
Duh mrtve bebe, Foto: Printscreen

JEZIVO

SNIMILA NEŠTO JEZIVO NA GROBLJU, GLEDAJU I TVRDE DA JE MRTVO: Da se čovek potpuno naježi (VIDEO)

Urbani mit iz Buenos Ajresa kaže da je duh bebe prisutan već 100 godina

Objavljeno:

Argentinka Anđelika, inače radnica na groblju Espeletau Buenos Ajresu, ubeđena je da je uspela da snimi pokojnu bebu koja navodno luta tim počivalištem već sto godina, piše list Klarin.

Ona tvrdi da je tu bebu do danas videlo puno ljudi, ali i da niko nije uspeo da utvrdi da li je reč o dečaku ili devojčici jer se ukazuje poput prozirne i iskrivljene figure.

– Ponekad se delovi tela mogu malo jasnije videti i to zbunjuje. Međutim, nema na sebi odeću – pokušala je Anđelika da pojasni na koji se način taj duh ukazuje i ponovila da je o “malom anđelu”, kako su bebu imenovali iz poštovanja, svedočila većina zaposlenih spomenutog groblja.

Duh bebe navodno se pojavljuje u bilo kojem delu nekropole, a Anđelika navodi i to da je dete verovatno stradalo tokom gerilskog rata u Kilmesu pre sto godina.

– Čini se da beba nije dospela u zemlju mrtvih. To je mala duša koja živi tamo, nikom ne smeta, ode da se igra i onda nestane – dodala je i navela da su roditelji, barem koliko je poznato, pokopani na istom groblju.

Naravno, brojni su ispod videa izrazili sumnju da prikazuje pokojno dete, ali Anđelika je svima na to odvratila.

– Molim za duše onih koji ne veruju jer ovo nije igra. Pozivam vas da odete na groblje i stražarite sa mnom. Uveravam vas da nećete izdržati ni sat vremena – upozorila je.

Inače, ukazanja “malog anđela” nisu jedina paranormalna aktivnost o kojoj se Anđelika raspričala.

Navela je tako da je svojevremeno susrela i sedog muškarca sa brkovima koji je tražio izvesnu Rosu. Zatekla ga je u jednoj od grobnica, a kada je nabasala na porodicu u čijem je grobnica vlasništvu, saznala je da je u pitanju bio pokojni otac tih ljudi koji se očigledno raspitivao gde mu je nedavno preminula majka.

– Što se malog anđela tiče, traži svoju porodicu. I još uvek se nije pojavio niko ko bi mogao, sveštenik ili medijum, da mu objasni da je prošlo puno godina – napisala je u komentarima ispod videa Anđelika.

Što se samog snimka tiče, vredi reći da su se u komentarima javile i dve žene koje su se predstavile kao medijumi i da su istakle kako su primetile auru oko navodne “paranormalne” figure.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.