HOROR SNIMAK SA PROSLAVE: Slavljenik POGINUO na najbizarniji način (VIDEO)
Otac, pogibija, Foto: Printscreen

TUGA

HOROR SNIMAK SA PROSLAVE: Slavljenik POGINUO na najbizarniji način (VIDEO)

Antonio Adriani poginuo je na oči porodice i prijatelja kada je propao kroz otvor bunara

Objavljeno:

Italijan Antonio Adriani je na proslavi svog 40. rođendana, pao u bunar i poginuo. Tragedija se dogodila u subotu u Eričeu na Siciliji, prenose italijanski mediji.

Kao što se vidi na jezivom snimku poslednjih trenutaka njegovog života, užasna nesreća ga je zadesila usred čestitki i zdravica malo posle ponoći.

Ploča koja je prekrivala rupu popustila je kada je Adriani stajao i igrao na njoj, zbog čega je propao u rupu duboku 25 metara. Baš kada je Antonio tražio ruku da siđe, poklopac bunara je popustio. Porodica i prijatelji gledali su bespomoćno jezivu scenu i odmah pozvali pomoć.

Karabinjeri i vatrogasci stigli su na lice mesta. Kada su shvatili da je telo na dnu, nekih 10 metara ispod vode, bila je potrebna pomoć i ronilaca. Antonia su izvukli oko 4 sata ujutru, a do tada je već bilo kasno i on je proglašen mrtvim na licu mesta. Naređena je obdukcija koja bi trebalo da otkrije uzrok smrti.

Žurka je bila organizovana u vili koju je Antonio iznajmio u malom gradu u provinciji Trapani. To je bio specijalan dan za njega, ne samo da je slavio 40. rođendan, već je pre 11 godina u julu pobedio tumor.

Antonio Andrijani je bio jedan od najpoznatijih umetnika u Molfeti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.