AUTOMOBIL UMALO POKOSIO BEBU, PUZALA MU JE U SUSRET: Osetljivi neka ne gledaju (UZNEMIRUJUĆE)
Beba, Foto: Printscreen/Twitter

incident

AUTOMOBIL UMALO POKOSIO BEBU, PUZALA MU JE U SUSRET: Osetljivi neka ne gledaju (UZNEMIRUJUĆE)

Drama je imala srećan kraj, iako je malo falilo da se završi tragedijom

Objavljeno:

Jeziv snimak bebe koja puzi sa trotoara na prometnu ulicu pojavio se prošle nedelje u Argentini i brzo postao viralan. Potencijalna tragedija je srećom izbegnuta u zadnjem trenutku kada je jedan prolaznik dotrčao i sklonio je sa kolovoza.

Drama se odigrala prošle srede na izlazu iz jednog tržnog centra u Buenos Ajresu, nakon što je majka devojčicu na nekoliko minuta izgubila iz vida. Na njenu sreću u blizini se našao junak ove priče Bonifacio koji je za medije opisao kako je spasao radoznalu bebu.

– Nisam mogao da se “opasuljim” kada sam video bebu kako prelazi ulicu, nešto što mi nikada u životu nije palo na pamet – rekao je on, prenosi La Kalle Radio.

Muškarac, koji ima prodavnicu u okolini, prošao je tuda svojim vozilom, video bebu i odlučio da stane kako bi upozorio drugog vozača koji je umalo pregazio devojčicu jer je išao velikom brzinom.

U šokantnom snimku se vidi kako Bonifacio očajnički trči da pokupi bebu, dok zaustavlja automobile i odnosi je u naručju.

Prema podacima iz policijske istrage, devojčica je ćerka žene koja takođe radi u obližnjoj prodavnici i, prema rečima spasitelja, ostavljala bi odškrinuta ulazna vrata, što je beba ovaj put iskoristila da otpuzi napolje.

Kada je Bonifacio devojčicu predao ženi, ona nije ni bila svesna da je nije bilo. Beba je verovatno puzala nekoliko metara, pre nego što je bilo ko uočio.

– Moralo je biti ovako, to je sudbina. Hteo sam da parkiram svoj kamion nekoliko metara dalje, ali sam otišao tamo jer je bilo više prostora. Da sam ipak došao tamo 30 sekundi ranije, pregazio bih je – kazao je Bonifacio.

(Espreso/Kalle Blue Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.