OVA BEBA JE PROGLAŠENA ZA NAJRUŽNIJU, I TO OD SOPSTVENE MAJKE: Evo šta joj radi dok je SNIMA (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/lucybaehr

podsmeva joj se!

OVA BEBA JE PROGLAŠENA ZA NAJRUŽNIJU, I TO OD SOPSTVENE MAJKE: Evo šta joj radi dok je SNIMA (VIDEO)

Uprkos tome što mnoge mame veruju da su njihova deca najlepša na svetu, ove ih ismejavaju!

Objavljeno:

Mnogi roditelji veruju da su njihova deca najlepša na svetu. Ali ne i Lusi Baehr, koja se pridružila izazovu ružnih beba na TikToku. Amerikanka je objavila snimak sa fotografijama svog mališana, na kojem dete pravi razne grimase. Snimak je u trenu postao viralan.

Mala Ris rođena je sa jako natečenim nosom.

- Sećam se da sam pogledala svog muža i rekla: Pa, bar je dobro - prokomentarisala je Lusi i dodala u šali - Ljudi jednostavno nisu komentarisali njen izgled.

Kada je Baehr saznala da roditelji na TikTok-u dele fotografije svoje "ružne dece", nije mogla da odoli da se ne pridruži izazovu. Video je objavljen 11. jula i samo tokom dana imao je 11 miliona pregleda, 2 miliona lajkova i 20 hiljada komentara. Prošle su dve nedelje od kako je snimak objavljen i na Fejsbuku i pogledalo ga je 38 miliona ljudi.

- Devet meseci mučnine i haosa, a oni izađu i izgledaju kao tate - napisao je jedan od korisnika Interneta. Drugi korisnik je u šali dodao da su novorođenčad retko slatka i da morate "verovati procesu odrastanja". Neki su se šalili da ih je Ris podsetila na gospodina Brnsa iz Simsonovih.

1 / 3 Foto: Printscreen/TikTok/lucybaehr

Nije se svima dopao izazov "ružne bebe". Među komentarima na Instagramu, gde je video takođe podeljen, osvanuli su komentari da je izazov oblik ismevanja i ponižavanja.

- To uopšte nije smešno ... Kako možete biti ponosni sa ismejavanjem sopstvenog deteta? Vi ste bili prva osoba koja joj se smejala. Razmislite o posledicama i uticaju svojih postupaka - prokomentarisao je jedna od korisnika na instagramu.

- Nije smešno, ali je surovo - dodao je drugi korisnik.

Koje je vaše mišljenje?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.