ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK MAJKE KAKO UBIJA SVOJU BEBU! Ono što su joj našli u KOMPJUTERU još je STRAŠNIJE
Majka, Foto: Youtube printscreen/News

UŽAS

ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK MAJKE KAKO UBIJA SVOJU BEBU! Ono što su joj našli u KOMPJUTERU još je STRAŠNIJE

Monstrum!

Objavljeno:

Britanka Lora Kasl (38) osuđena je zbog ubistva 13-mesečnog Lilanda Džejmsa Korkila prošle nedelje, a sada se pojavio snimak na kojem se vidi kako dečak plače u krevetu u bolnici, piše “Dejli mejl”.

Na drugim snimcima se vidi kako Lora trese bebu koja plače. Na sudu je rečeno da je ona toliko tresla dete da je pretrpelo fatalne povrede glave. Dok mali Liland plače Lora pokušava da ga ućutka, vidi se na jednom snimku, dok mu na drugom briše suze dok beba sedi u ljuljaški. Lora i njen muž Skot hteli su da usvoje dete, koje su dobili na brigu u avgustu 2020.

Ali, pet meseci kasnije, u januaru 2021, bolničari su zatekli dečaka kako leži bez reakcije kad su došli u porodičnu kuću u lučkom gradu Barou-in-Furns u Kambriji. Liland je umro slededećeg dana, kad su lekari otkrili da ima povredu glave i da mu ne radi srce. Lora je tvrdila da se beba povredila nakon pada sa kauča.

devojka
foto: Printscreen

Ali, otkriveno je da je na internetu pretraživala šta može da uzrokuje krvarenje u mozgu dok je mališan ležao u bolnici, pa je čitava priča krenula da se raspliće. Mrtvozornik je potvrdio da je beba umrla od povrede glave. Lora se na sudu izjasnila krivom za ubistvo, priznajući da je tresla bebu kako bi "prestala da plače".

Poruke koje je slala svom mužu otkrivaju da je bebu nazivala "vrećom g..." i da je u jednoj priznala da je udarila mališana. "Izgubiću razum. Stalno me čini besnom, ne mogu da imam lep dan ili noć ikad", navela je u jednoj poruci, dodajući da "mora da prestane da ga udara" jer "to nigde ne vodi" i posle se "oseća loše".

U drugoj je rekla mužu da je ponovo udarila Lilanda i da je na "ivici pameti". "Izgleda da sam roditelj zlostavljač", dodala je. Porota je Loru proglasila krivom za ubistvo Lilanda, dok je njen muž Skot oslobođen. Očekuje se da će sud uskoro izreći kaznu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.