PRUŽALA MU ORALNI SE*S, PA SE ZAKUCALI U KAMION: Policija ih nahvatala kao od MAJKE ROĐENE (FOTO)
Ilustracija, Foto: Prinstcreen/tvitter

jezivo

PRUŽALA MU ORALNI SE*S, PA SE ZAKUCALI U KAMION: Policija ih nahvatala kao od MAJKE ROĐENE (FOTO)

Još uvek nije podignuta optužnica protiv para koji je izazvao sudar

Objavljeno: 15:22h

Muškarca sa Floride i njegovu saputnicu vatrogasci su pronašli gole u vozilu nakon čeonog sudara sa kombijem špediterske firme FedEx u Fort Loderdejlu. Tom prilikom su dve osobe iz teretnog vozila lakše povređene, dok je vozač zadobio ozbiljne povrede polnog organa.

Kako pišu lokalni mediji, otkriveno je da je žena sa mesta suvozača vršila s*ksualni čin nad vozačem u trenutku nesreće na Bulevaru Severni okean u ovom gradu na jugu Floride.

Vozač i suvozač su navodno pronađeni goli u svom terencu. Zvaničnici vatrogasne spasilačke službe Fort — koji su reagovali na lice mesta — sumnjaju da je vozilo došlo do frontalnog sudara sa FedEk kamionom zbog onoga što se dešavalo za volanom.

Još uvek nije podignuta optužnica protiv para koji je izazvao sudar.

Inače s*ks tokom vožnje nije toliko retka pojava u SAD što dokazuje i barem jedna naučna studija.

Istraživači sa Univerziteta Južna Dakota otkrili su da je od 195 muškaraca i 511 žena koji su odgovorili na njihova pitanja, 64 muškarca i 47 žena imalo neku vrstu intimnih odnosa tokom vožnje. Skoro polovina ispitanika je izjavila da je tokom tog čina vozila brzinom od 100-130 km/h, a više od trećine je reklo da su ili prekoračili brzinu, ili su prešli u drugu traku. Neki su čak pustili volan, a manje od 2 procenta je doživelo nesreću.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.