SIN POZNATOG GLUMCA PRONAĐEN MRTAV! Čitava Srbija U ŠOKU
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

tragedija

SIN POZNATOG GLUMCA PRONAĐEN MRTAV! Čitava Srbija U ŠOKU

Njegov otac najpoznatiji je po ulogama u serijama "Melrose Place", "Santa Barbara" i "General Hospital"

Objavljeno:

Sin slavnog američkog glumca i pevača Džeka Vagnera (62), pronađen je mrtav u ponedeljak ujutru na parkingu u Los Anđelesu

Harison Vagner imao je samo 27 godina. On je proglašen mrtvim na licu mesta oko 5 sati ujutru, a za sada nije poznato od čega je i pod kojim okolnostima preminuo. U toku je istraga i uzrok smrti naveden je kao "odložen".

Nakon obdukcije uzrok smrti nije utvrđen, pa se zahteva dodatna istraga smrti koja uključuje dodatna ispitivanja, navedeno je iz kancelarije mrtvozornika kao objašnjenje odlaganja.

Njegov otac najpoznatiji je po ulogama u serijama "Melrose Place", "Santa Barbara" i "General Hospital".

Džek (62) tek treba da progovori o iznenadnoj smrti svog sina, koga deli sa bivšom suprugom Kristinom Vagner . Bivše zvezde Opšte bolnice , koje su se rastale 2006. posle 13 godina braka, takođe su roditelji sina Petra (31).

Glumac „ Zapečaćeno poljupcem: venčanje 6. marta “, sa svoje strane, takođe je otac ćerke Keri , 34, iz prethodne veze.

Pre svoje smrti, Harison se borio sa zavisnošću zbog čega je nestao 2016. godine nakon što se ponovo vratio. Otac je otvoreno govorio o problemima sina, ali je napomenuo da je Harison napokon počeo da vraća život u normalu i da je na dobrom putu.

Harisonova poslednja objava na Instagramu, objavljena 22. maja, bila je puna nade i optimizma. „Fokus. OSTAJETE TI i tvoje misli.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.