POZNATA GLUMICA PROGOVORILA O ORALNOM SE*SU: Evo ko ju je tome naučio I GDE!
Gvinet Paltrou, Foto: Printscreen

au

POZNATA GLUMICA PROGOVORILA O ORALNOM SE*SU: Evo ko ju je tome naučio I GDE!

. Šeril je upoznala Gvinet u periodu kada je bila tinejdžerka, dok je radila na filmu sa njenom mamom Blajt Daner. I odmah joj je postala nešto nalik starijoj sestri

Objavljeno:

Ako ste se ikada pitali ko je glumici Gvinet Paltrou dao prve lekcije o seksu, iznenadićete se kad čujete da to nije bio muškarac. Holivudski glumac Rob Lou je prilikom gostovanja kod Džimija Kimela otkrio pikanterije iz mladosti ove glumice za koje niko nije znao.

Rob je ispričao da je zapravo njegova supruga Šeril Berkof ta koja je Gvinet naučila sve o oralnom seksu. Šeril je upoznala Gvinet u periodu kada je bila tinejdžerka, dok je radila na filmu sa njenom mamom Blajt Daner. I odmah joj je postala nešto nalik starijoj sestri, prenosi Mondo.

"Kada je Gvinet bila klinka, moja žena je bila šminkerka na filmu na kojem je radila njena majka Blajt Daner", rekao je Rob u emisiji "Džimi Kimel uživo". "Gvinet je dolazila u posetu i Šeril bi joj davala cigarete, a onjih dve su izlazile da puše iza prikolice. Ona je za Gvinet bila kao starija sestra - i dalje jeste".

A jedna od lekcija "velike sestre" očigledno je uključivala i "tutorijal" o tome kako se obavlja oralni seks.

1 / 4 Foto: Profimedia

"Odnosno, kako ja volim da kažem: Krise Martinu i Brede Falčuku, nema na čemu!", našalio se Rob Lou na račun Gvinetinih muževa.

Glumac nije ovu tajnu odao olako i bez dozvole glumice koja je prethodno u svom podkastu detaljno sve ispričala. Ali baš sve!

"Upoznala sam Šeril, i odmah sam bila opsednuta njom... Bila je tako kul. I znala je da krišom sa mnom ode iza prikolice kako bismo zapalile cigarete. Ona me je naučila kako da pružim muškarcu oralni seks. I, znate, sve te stvari koje je ona znala", ispričala je svojevremeno glumica.

Oskarovka inače neprestano zapanjuje javnost neobičnim proizvodima i seks pomagalima koje prodaje preko svoje firme "Goop", a jedan od poslednjih u nizu bisera je sveća sa mirisom njene vagine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.