HRVATU SE ZAGLAVILA "STVAR" NA NEZGODNOM MESTU, ODMAH ZVAO HITNU: Čim se skinuo, usledio ŠOK
Foto: Profimedia

Ispovest!

HRVATU SE ZAGLAVILA "STVAR" NA NEZGODNOM MESTU, ODMAH ZVAO HITNU: Čim se skinuo, usledio ŠOK

''Dobre vibracije'' vole i Hrvat

Objavljeno:

Iako su Hrvati poznati kao konzervativna nacija koja o seksu govori jako malo ili ne govori uopšte, iza zatvorenih vrata spavaće sobe priča se menja. Neki su zbog riskantnih seksualnih igrica završili i u bolnici...

''Dobre vibracije'' vole i Hrvati

- Dođite brzo, muž mi je u predinfarktnom stanju, gotov je, reči su kojima se supruga obratila dežurnoj ekipi medicinskog tima. Vozilo đurđevačke hitne pomoći pojurilo je do njegove porodične kuće, a kada su stigli - šok.

Sve ću vam reći, samo neka žena i deca izađu, rekao je muškarac dežurnoj ekipi đurđevačke Hitne pomoći koja je dojurila na intervenciju.

Nije delovao kao da je na izdisaju, pa ih je živo zanimalo šta to želi da im kaže. Na njihovo iznenađenje, muškarac je počeo skidati gaće i sramežljivo priznao:

- Ceo dan imam vibrator u zadnjici. Vibrira već dugo - rekao je on ekipi Hitne pomoći, koja ga je šokirano gledala.

Muškarac, Krevet
foto: Profimedia

Kako je prvi pisao portal epodravina.hr, on je probao da ga izvaditi na sve moguće načine, ali kada je shvatio da ne ide, a više mu nije pričinjavao zadovoljstvo nego samo muke i bolove, odlučio je da pozove hitnu pomoć. Medicinski tim odmah je shvatio da mu ne mogu tamo pomoći i da mora u bolnicu kako bi mu doktori hirurškim putem izvukli predmet iz anusa.

Ekipa Hitne pomoći pacijenta je prevezla u koprivničku Opštu bolnicu “Dr. Tomislav Bardek”, gde je hitno operisan.

Nakon operacije dobro se oporavio te je otpušten iz bolnice na kućnu negu. Neslužbeno smo tada saznali i da je reč o muškarcu srednjih godina, oženjenom, a ima i decu.

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.