EVO KOLIKO GODINA JE IMALA NAJSTARIJA DEVICA! Ovo su najveći REKORDI za "ONE STVARI"
Foto: Profimedia

ŠOK

EVO KOLIKO GODINA JE IMALA NAJSTARIJA DEVICA! Ovo su najveći REKORDI za "ONE STVARI"

Od najstarije device koja je umrla nevina u 108. godini do najmoćnije „igračke“ od koje žene padaju u nesvest. A, veličina najvećih prirodnih grudi je potpuni šok

Objavljeno: 10:39h

Ljudi su skloni da mere i upoređuju sve što ima bilo kakve veze sa seksom. Još od detinjstva većina dečaka upoređuje veličinu svog penisa, a poznom dobu i muškarci i žene skloni su isprobavaju sva moguća sredstva za podizanje potencije.

Seks je veoma važan deo života i muškaraca i žena

1. Rekordna masturbacija

Muškarac po imenu Masanobu Sato pobedio je na takmičenju u mastrubaciji u San Francisku. On se „igrao sam sa sobom“ 9 sati i 58 minuta, čime je oborio prethodni rekord koji je trajao 9 sati i 33 minuta.

Kako je objasnio jednom prilikom Sato njegov rekord je rezultat višegodišnjeg „vežbanja“. On se svako jutro po 2 sata igra sa svojim ponosom.

Koplja se lome između Meksikanca Roberta Kabrera i Britanca Džona Falkona

2. Najduži penis na svetu

Penis
foto: Profimedia

Meksikanac Roberto Eskivel Kabrera tvrdi da ima ponos dugačak 48 centimetara! On je tražio da ga upišu u Ginisovu knjigu rekorda kao čoveka sa najvećim penisom na svetu, ali su mu iz Ginisa poručili da nemaju deo za tu vrstu rekorda.

Iako je Meksikanac prilično ponosan na svog vršnjaka mnogi veruju da je njegova kožica velika, a ne penis. Odmah za petama mu je Britanac Džona Falkon koji ima penis od 34,29 santimetara kad je uzbuđen, odnosno 21,59 je u mirnom stanju. On čak tvrdi da je imao problema na aerodromu zbog „sumnjivog paketa“ među nogama.

3. Najstarija devica na svetu

Klara Midmor iz Glazgova bila je najstarija devica na svetu. Ona nikada tokom svog života nije imala seks, a umrla je u 108 godini. Kako je jednom prilikom rekla nikada nije bila zainteresovana za seks, previše zauzeta za veze zato je, svojom odlukom, i umrla nevina.

Najmasovnije orgije održane su u Japanu, sve je zabeleženo kamerom

4. Namasovnije orgije

Najveće orgije na svetu održane su u Japanu kada je intimne odnose u isto vreme i na istom mestu imalo 250 muškaraca i 250 žena. Svaka poza i seksualni čin bio rezultat koreografije, a svih 250 parova su prethodno testirani na polne bolesti. Ovaj događaj je snimljen i danas postoji na DVD.

5. Najmoćnija seks igračka

Najmoćnija seks igračka na svetu je vibrator po imenu Kong. U pitanju je moćna mašina koja rotira takvom brzinom da žene padaju u nesvest. Kako je slikovito opisala jedna dama koja ga je isprobala to je kao da imate žestok seks sa Terminatorom.

6. Najviše orgazama u jednom danu

Orgazam
foto: Profimedia

Žena po imenu Sara Karmen pati od stanja koje se zove sindrom konstantne uzbuđenosti. Ona može da doživi i 200 orgazama dnevno. Kako je objasnila, konstantni orgazmi su iscrpljujući za njen organizam. Osim toga, ni muškarci se u krevetu ne trude previše oko nje kad već može lako i brzo da doživi vrhunac.

7. Najveće prirodne grudi

Vlasnica najvećih prirodnih grudi na svetu je Eni Hokins-Terner poznatija pod imenom Norma Stic. Njen obim grudi je 177, 8 centimetara! Ona upisana u Ginisovu knjigu rekorda kao žena sa najvećim prirodnim grudima na svetu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.