DRAMATIČAN VIDEO ĆE VAS NAJEŽITI! Hteo da nahrani aligatora, a onda mu se DESILO OVO: Snimak se ŠIRI MREŽAMA
Aligator napao čoveka, Foto: Printscreen/Dailly Mall

strašno!

DRAMATIČAN VIDEO ĆE VAS NAJEŽITI! Hteo da nahrani aligatora, a onda mu se DESILO OVO: Snimak se ŠIRI MREŽAMA

Zabijajući gležanj duboko u vodu, Čed baca ćurku prema Elvisu, ali gubi oslonac na klizavoj obali i pada na zemlju

Objavljeno:

U pitanju je aligator Elvis koji je dugačak 3,6 metara, a incident se dogodio kada se muškarac okliznuo dok ga je hranio ogromnom sirovom ćurkom.

Snimci koje su snimili posetioci farme aligatora u Koloradu zabeležili su šokantan trenutak u kojem je čovek poznat samo Čad hranio aligatora.

Elvis je strpljivo čekao u mutnoj smeđoj vodi dok turistički vodič objašnjava obrasce hranjenja pomenutog reptila.

Čovek nastavlja da objašnjava kako, kada je sam, aligator drži meso ili šta god jede, visoko u vazduhu i trese ga s jedne na drugu stranu.

Dok završava svoje objašnjenje, Čed počinje da ide do druge obale dajući znak Elvisu da ima hranu. Polako klizeći, Elvis zauzima svoju poziciju da bi jeo.

„Oni su neverovatno pametni i on kaže „ok, nemam hranu“, zna da je hrana u žutoj kanti, a Čed je dobio hranu, pa će otići da razgovara sa Čedom“, objašnjava turistički vodič.

Čed u tom trenutku podiže ćurku i polako prilazi Elvisu da mu je baci u usta.

Zabijajući gležanj duboko u vodu, Čed baca ćurku prema Elvisu, ali gubi oslonac na klizavoj obali i pada na zemlju.

Videvši daleko veću užinu, aligator juri ka njemu dok se Čed bori da se vrati na noge, oklizne se i otkotrlja, dok Elvis nastavlja da ga hvala za nogu.

Gomila se može čuti kako dahće i nervozno se smeje pre nego što turistički vodič brzo interveniše govoreći Elvisu da se „smiri“.

U postu na poslovnoj Fejsbuk stranici, uz kratak snimak incidenta, napisano je: „Tokom vikenda Elvisu je bilo teško da odluči da li želi da jede ćuretinu ili Čedove noge. Ko je znao da aligator od 3,6 metara može trčati tako brzo“.

Još jedan video sa dužim video snimkom izašao je u javnost: „Ludo je kako brzo izvođenje edukativne demonstracije može postati opasno. Kao što vidite, Elvis je želeo da pojede ćurku koju je Čad nudio. Kada mu ćurka nije sletela u usta, Elvis je bio fokusiran na to gde je video kretanje. Zbog toga, kad god radite sa velikim reptilom, uvek je dobro imati rezervu sa sobom“.

Objava dodaje posebnu zahvalnost Čedu što se „pretvarao da se plaši“ da bi naizgled „gledaocima pružio nešto zabavno za gledanje“.

U Koloradu nema autohtonih aligatora, ali postoje neki koji su tamo dovedeni. Oni koji se tamo nalaze pripadaju vrsti američkih aligatora.

Postoji oko 300 živih aligatora nafarmi igatora u Koloradu koja je osnovana 1977. godine.

Bonus video:

01:11

Gospodar zmija s juga: Nema mesta panici

(Espreso/Kurir.rs/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.