ALIGATOR IM UŠAO U KUĆU, PREPLAŠIO IH NA SMRT: Nisu mogli da veruju kroz ŠTA je našao ulaz (VIDEO)
Aligator, Foto: Printscreen/youtube/BBC

ALIGATOR IM UŠAO U KUĆU, PREPLAŠIO IH NA SMRT: Nisu mogli da veruju kroz ŠTA je našao ulaz (VIDEO)

Desilo se to u sred noći, a bračni par ne bi ni shvatio šta se dešava da njihov pas nije režao i lajao

Objavljeno:

Ljubitelji kućnih ljubimaca, kako bi udovoljili svojim novim članovima porodice, često i sami zapadnu u takvu nevolju da im malo ko može pomoći. To je na svojoj koži nedavno osetio par iz Luizijane koji je na teži način naučio da pseća vrata, na ulazu u njihov dom, mogu da koriste i daleko opasnije zverke od njihovog ljubimca.

Naime, svi oni koji kupuju vrata koja su uvek otvorena (a ne ona koja se otvaraju samo na čip njihovog ljubimca) spremni su da tu i tamo upoznaju neko novo stvorenje. Međutim, malo ko očekuje da se aligator provuče kroz taj prolaz.

Takav slučaj, srećom, desio se daleko od nas, ali par iz Luizijane u SAD, taj susret teško da će zaboraviti. Donald i Jan Šulc spavali su u svom krevetu kada je njihov pas počeo da reži i laje. Probudili su se i, pošto buka nije prestajala, Donald je ustao da vidi šta se tačno dešava i zašto njihov ljubimac ne spava u sitne sate.

Nije daleko stigao, u hodniku je naišao na dva metra dug razlog zašto njihov pas ne želi da legne. Tamo ga je čekao zbunjeni aligator, piše USA Tudej.

Donald je viknuo ženi da ostane u sobi, jer u hodniku imaju reptila, ali mu ona nije verovala. Tek kada joj je poslao sliku životinje, shvatila je da je situacija ozbiljna. Odmah su pozvali pomoć, a policajci su ubrzo odveli aligatora.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.