ŽIVOT GLUMICE ANE SAKIĆ NOSI SA SOBOM PORODIČNU TRAGEDIJU: Njen brat se UBIO, ovo je STRAŠNO!
Glumica Ana Sakić, Foto: Instagram printscreen

životna tragedija

ŽIVOT GLUMICE ANE SAKIĆ NOSI SA SOBOM PORODIČNU TRAGEDIJU: Njen brat se UBIO, ovo je STRAŠNO!

Dok je studirala na Fakultetu dramske umetnosti njen rođeni brat počinio je samoubistvo

Objavljeno:

Poslednjih godina srpsku glumicu Anu Sakić sve više možemo videti u domaćim serijama poput “Državni službenik”, “Komšije”, “Sinđelići”, a njena najslavnija i najpoznatija uloga je u seriji “Selo gori, a baba se češlja”.

Do sada je pokušavala da se ostvari i na inostranom tržištu. Vrlo retko ćemo imati prilike da je čujemo da govori o privatnom životu, te mnogi ne znaju da je njen život obeležila jedna velika tragedija.

Naime, dok je studirala na Fakultetu dramske umetnosti njen rođeni brat počinio je samoubistvo. Tada je malo falilo da osustane od glume.

“Ta tragedija je bila za vreme moje akademije i da nije bilo mog divnog profesora Vladimira Jevtovića možda i ne bih bila tu gde jesam i ne bih bila glumica. On me je podržao i pomogao da izguram sve to. Svako od nas treba da nosi svoj krst”, ispričala je glumica u emisiji Ekskluzivno pre četiri godine.

Gubitak brata Ana je teško podnela, ali joj je porodica bila velika podrška i oslonac.

“Bog nam je dao snage. Život ide dalje i život postoji da se boriš i da istrpiš iskušenja”, iskrena je bila Sakićeva. Pričalo se da je samoubistvo njenog brata povezano sa crnom magijom i sektama, ali je glumica istakla da se na takve priče ne obazire.

Ana sakić nedavno je priznala da je u svetu glume doživljvala razne ucene, a kako se sa tim nosila saznajte na linku iznad.

Bonus video:

01:14

TEHNIKA FARBANJA JAJA ZA KOJU NISTE ČULI: Brzo je i lako, a imaćete UNIKATNA USKRŠNJA JAJA

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.